anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźnienia w dostarczaniu przesyłek Allegro przez Orlen Paczka

MAMY ROZWIĄZANIE!
cmariusz6
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, 

w ostatnim czasie występuje problem z dostarczaniem przesyłek Allegro przez Orlen Paczka do Automatu Orlen 740536. 

- przesyłka nr 1: AD00TM1E65 - w doręczeniu od 13-08-2025 - Sprzedawca zgłosił już reklamację do Przewoźnika

- przesyłka nr 2: AD00ULD1Y4 -  w doręczeniu od 19-08-2025 08:54. 

Nigdy nie było opóźnienia w dostarczaniu przesyłek, a zawsze były dostarczane do Automatu koło południa tego samego dnia, w którym były wydane do doręczenia. 

Czy możecie pomóc jakoś rozwiązać powyższą sprawę? 

Nadmienię tylko, że do w/w Automatu zamawiałem przesyłki pierwszy raz (automat został niedawno uruchomiony), a również inna osoba też ma problem z dostarczeniem przesyłki do tego Automatu.

Pozdrawiam 

M.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@cmariusz6 poprosiłam już zespół o interwencję w sprawie Twoich przesyłek, więc jak tylko otrzymam wieści w tej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@cmariusz6 czy otrzymałeś powiadomienia i kody odbioru do odbioru tych przesyłek? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cmariusz6
#8 Zapaleniec#

Nie otrzymałem żadnych powiadomień ani kodów odbioru. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@cmariusz6 w takim razie udaj się proszę do automatu i zadzwoń proszę na infolinię Orlen Paczki pod numerem tel. 22 33 33 999. Pracownik otworzy dla Ciebie skrytki zdalnie - sprawdziłam i obie przesyłki czekają na odbiór na Ciebie w automacie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
cmariusz6
#8 Zapaleniec#

@_HolaOla_ dzięki za informacje. 

Niestety, ale jedna z przesyłek w dniu dzisiejszym o godzinie 11:42 została podjęta z maszyny przez kuriera celem zwrócenia do nadawcy 😞

Jak będę na miejscu to zadzwonię na infolinię, mam nadzieję, że uda mi się drugą przesyłkę odebrać. 

oznacz moderatorów
cmariusz6
#8 Zapaleniec#

@_HolaOla_ dziękuję za pomoc w sprawie, udało mi się odebrać jedną paczkę, druga niestety została zwrócona do nadawcy. 

oznacz moderatorów