anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po co komu Allegro one?

Client:41932973
#7 Wielbiciel

Bardzo rzadko korzystam z dostawy przesyłki przez kuriera Allegro one z prostego powodu. Tak nadana przesyłka nigdy nie dociera do mnie w terminie. Zamiast w piątek kurierzy Allegro pojawiają się dopiero w poniedziałek. W czasie gdy w sobotę od rana pukają do moich drzwi i dostarczają przesyłki DHL, Dpd czy nawet Poczta Polska kurierzy z Allegro wylegują się do góry brzuchami majac gdzieś że nie dostarczyli przesyłki na czas. Konsultanci Allegro nie są w stanie pomóc w takich sytuacjach. Po co komu taki kłopot jak dostawa przesyłki przez kuriera allegro? Ja wiem na pewno że to był ostatni raz kiedy powierzyłem moje zakupy tej nie odpowiedzialnej firmie kurierskiej. Nigdy więcej. Odradzam, nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:41932973 Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Bardzo nam przykro, że masz takie doświadczenia. Zapewniam, że każda taka opinia jest dla nas cenna. Cały czas udoskonalamy nasze usługi, aby zapewnić, jak najlepsze doświadczenia zakupowe. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dobrze że działacie tylko szkoda że my klienci pozytywów tych działań nie odczuwamy. 

oznacz moderatorów