anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

POWRÓT DO SZKOŁY Z ALLEGRO DELIVERY - wątpliwości co do przebiegu

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:103336151
#8 Zapaleniec

Witam,

Obecnie przeprowadzany jest konkurs o nazwie "Powrót do szkoły z Allegro Delivery"- https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-konkursu-powrot-do-szkoly-z-allegro-delivery-BvLbPPrOghX W ramach tego konkursu za każdą dostawę z Allegro Delivery otrzymuje się kupon do gry, w której jak najszybciej należy zaznaczyć obrazki cieżarówek. Następnie najlepszy wynik z wszystkich gier jest przypisywany użytkownikowi.

Niby wszystko brzmi fajnie i zrozumiale, ale... nie ma żadnej tabeli zwyciezców czy najlepszywch wyników co nie daje poglądu na to gdzie plasuje sie dany użytkownik w rozgrywkach. Ponadto, poddaje to w wątpliwość zliczanie i sprawdzanie tych wyników, gdyż nie ma oficjalnej listy jakichkolwiek zawodników. Z tego co czytam w regulaminie, oficjalnego przydzielenia nagród też nie ma tylko "do odpowiednich osób rozesłane zostaną maile". Nasuwa się zatem podejrzenie, że w loterii wcale nie muszą zostać rozdane nagrody, a jak już zostaną to niekoniecznie osobom, które brały udział w konkursie i zdobyły najlepszy wynik, bo nie ma nawet żadnych wyników ani nikt niczego nie może weryfikować. Być może jestem przewrażliwiony, ale jeśli to jakoś nie zostanie uregulowane to chyba zwrócę się z tym do UOKiKu, bo śmierdzi to na kilometr przekrętem. 

Oczywiście mogę się mylić, mogłem też coś pominąć w regulaminie, więc proszę mnie poprawić jeśli zajdzie taka potrzeba. A i nie przejdzie zasłanianie się RODO, bo tutaj nie chodzi o żadne dane osobowe, a dane osobowe można w takim rankingu przetworzyć w sposób zgodny z ustawą 😉

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20
Client:137776451
#8 Zapaleniec

Ja poprawiłam czas na mniej niż 2 sekundy, stąd moje dopytywanie o wyniki. Wydawało mi się, że taki się już na 100% załapie na bon 50 zł, ale widać konkurencja była mocniejsza. 🙂

oznacz moderatorów