anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dostarczeniem paczki

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam, mam problem z odbiorem paczki, a raczej brakiem możliwości dostarczenia jej przez kuriera.

Przy zakupie Allegro zaproponowało dostawę poprzez Allegro Delivery i jako miejsce odbioru Automat DHL BOX w mojej okolicy. 

Dzisiaj z ciekawości sprawdziłem gdzie znajduje się to urządzenie i okazało się że w/g DHL taki automat nie istnieje. Podjechałem pod ten adres i automat fizycznie jest, ale wyłączony i z informacji jakie uzyskałem w pobliskim sklepie od kilku miesięcy jest wyłączony.

numer przesyłki:  Allegro AD00QJZZY8.

Proszę o informację czy jest możliwość przekierowania jej do innego punktu odbioru?

pozdrawiam

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw weryfikuję problem z Automatem i wrócę z informacją. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw daj proszę znać gdzie mamy przekierować paczkę, wyślemy interwencję do oddziału. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za szybką interwencję.

Może to być POP Żabka pod tym samym adresem co Automat paczkowy tj. Żwirki i Wigury 38/13 i 14, Radom, lub Automat Paczkowy DHL ul. Sportowa 31, Radom. Co kurierowy w wygodniej 🙂

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw pięknie dziękuję! Zgłosiliśmy interwencję, aby przekierować paczkę do Automat Paczkowy DHL ul. Sportowa 31, Radom. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

witam ponownie,

czy udało się przekierować paczkę?. Kurier nadal się nie odzywa i paczka nie została dostarczona.

pozdrawiam

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw zgłosiliśmy interwencję i przesyłka została wysłana do oddziału, więc udało się ją przekierować, ale jeszcze nie została dostarczona do wybranego Automatu paczkowego. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

czy jest jakaś szansa że ta paczka do mnie dotrze? To miał być prezent urodzinowy dla dziecka na dzisiaj.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw bardzo mi przykro, że przesyłka nie dotarła na czas. Ponownie zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie, aby została dostarczona do punktu jutro. Przepraszam! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:118129718
#7 Wielbiciel#

Zgłoś sprawę że allegro zawaliło skoro miał to być prezent dla dziecka urodzinowy

oznacz moderatorów

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

Nie chcę kombinować . Wydaje mi się że to nie wina Allegro, że DHL umożliwia wysyłanie paczek do automatu który od kilku miesięcy jest wyłączony. Fakt, że Allegro przez tydzień nic z tym nie zrobiło to już inna sprawa. Kurier ma moje dane i mógł się kontaktować. Wg. historii paczka dopiero dzisiaj pierwszy raz została wydana do doręczenia.

Dzisiaj rano dostałem info że paczka jest gotowa do odbioru. Najciekawsze, że podobno w tym automacie który jest wyłączony 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kpwkpw jeszcze raz przepraszam za całe to zamieszanie! 
Automat DHL już działa, sprawdziłam, że można go wybrać na formularzu płatności i dostawy, więc powinieneś móc odebrać tę przesyłkę bez problemów.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kpwkpw
#7 Wielbiciel#

paczka odebrana, dziękuję za pomoc.

pozdrawiam

oznacz moderatorów