Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, mam problem z odbiorem paczki, a raczej brakiem możliwości dostarczenia jej przez kuriera.
Przy zakupie Allegro zaproponowało dostawę poprzez Allegro Delivery i jako miejsce odbioru Automat DHL BOX w mojej okolicy.
Dzisiaj z ciekawości sprawdziłem gdzie znajduje się to urządzenie i okazało się że w/g DHL taki automat nie istnieje. Podjechałem pod ten adres i automat fizycznie jest, ale wyłączony i z informacji jakie uzyskałem w pobliskim sklepie od kilku miesięcy jest wyłączony.
numer przesyłki: Allegro AD00QJZZY8.
Proszę o informację czy jest możliwość przekierowania jej do innego punktu odbioru?
pozdrawiam
@kpwkpw weryfikuję problem z Automatem i wrócę z informacją. 😊
@kpwkpw daj proszę znać gdzie mamy przekierować paczkę, wyślemy interwencję do oddziału. 😊
Dziękuję za szybką interwencję.
Może to być POP Żabka pod tym samym adresem co Automat paczkowy tj. Żwirki i Wigury 38/13 i 14, Radom, lub Automat Paczkowy DHL ul. Sportowa 31, Radom. Co kurierowy w wygodniej 🙂
Pozdrawiam
@kpwkpw pięknie dziękuję! Zgłosiliśmy interwencję, aby przekierować paczkę do Automat Paczkowy DHL ul. Sportowa 31, Radom. 😊
witam ponownie,
czy udało się przekierować paczkę?. Kurier nadal się nie odzywa i paczka nie została dostarczona.
pozdrawiam
@kpwkpw zgłosiliśmy interwencję i przesyłka została wysłana do oddziału, więc udało się ją przekierować, ale jeszcze nie została dostarczona do wybranego Automatu paczkowego.
czy jest jakaś szansa że ta paczka do mnie dotrze? To miał być prezent urodzinowy dla dziecka na dzisiaj.
@kpwkpw bardzo mi przykro, że przesyłka nie dotarła na czas. Ponownie zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie, aby została dostarczona do punktu jutro. Przepraszam!
Zgłoś sprawę że allegro zawaliło skoro miał to być prezent dla dziecka urodzinowy
Nie chcę kombinować . Wydaje mi się że to nie wina Allegro, że DHL umożliwia wysyłanie paczek do automatu który od kilku miesięcy jest wyłączony. Fakt, że Allegro przez tydzień nic z tym nie zrobiło to już inna sprawa. Kurier ma moje dane i mógł się kontaktować. Wg. historii paczka dopiero dzisiaj pierwszy raz została wydana do doręczenia.
Dzisiaj rano dostałem info że paczka jest gotowa do odbioru. Najciekawsze, że podobno w tym automacie który jest wyłączony 🙂
@kpwkpw jeszcze raz przepraszam za całe to zamieszanie!
Automat DHL już działa, sprawdziłam, że można go wybrać na formularzu płatności i dostawy, więc powinieneś móc odebrać tę przesyłkę bez problemów.
paczka odebrana, dziękuję za pomoc.
pozdrawiam