Dzień dobry, zamówiłam przesyłkę przez KURIER DHL. Na aplikacji napisane mam że przewoźnikiem jest allegro. Bez mojej wiedzy został zmieniony przewoźnik i teraz nie mogę przesyłki wysłać do punktu odbioru DHL. Czy mogłabym prosić o interwencję? Bo dzisiaj już dostałam awizo. 😞
AD01JJFF30
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@MikaUchiha Ale DHL wozi paczki pod szyldem Allegro Delivery 🙂 nikt Ci nic nie zmienił 🙂
Paczek DHL Allegro Delivery nie obsłużysz w aplikacji DHL, nie przekierujesz i nic nie zrobisz, było od razu zamówić do punktu !!!
To fajnie gdyby ktoś jednak mnie o tym poinformował np. Pisząc to przy wyborze przewoźnika bo kod nadania mam z allegro przez co nie widzę go w aplikacji DHL i nie mogę zmienić na punkt odbioru żabkę 😅
Nie mogę zamówić do punktu odbioru, paczka jest większa nie zmieści się do paczkomatu. Gdybym mogła to bym tak zrobiła 🙂 możliwy był tylko kurier, więc chciałam przekierować do żabki.
@MikaUchiha według rozmiarów jak nie wejdzie do automatu to żabka może nie przyjąć teraz allegro ma jeden starndard wymiarów do punktów i automatów 😞
Jak masz telefon do kuriera zadzwoń niech zostawi z żabce 🙂 lub pisz do allegro niech przekierują 😉
Problem w tym, że telefonu nie mam. Podany numer na allegro miał same jedynki, więc nawet nie miałam jak się skontaktować bo może ewentualnie mógłby dać paczkę do mojej sąsiadki. 🥲
@MikaUchiha Wyjaśniam Twoją sprawę. Jak tylko otrzymam informację, wrócę z odpowiedzią.
@MikaUchiha Wracam z odpowiedzią. Paczka powinna zostać jutro dostarczona. Doradca zainterweniował w tej sprawie.
Super, tylko bardzo mi zależy na kontakcie z kurierem, chciałabym przekierować przesyłkę do sąsiadki
@MikaUchiha poprosiłam o zgłoszenie w interwencji, aby przy kolejnym wydaniu do doręczenia numer kuriera był poprawny, zobaczysz go w swojej zakładce.
Dziękuję bardzo! Bo ostatnio niestety otrzymałam taki numer
@MikaUchiha otrzymałam odpowiedź, że numer kuriera zaczytuje się u nas z systemu przewoźnika, więc te jedynki to problem po ich stronie. Oczywiście zgłosiliśmy to im, ale pewnie do jutra tego nie poprawią.
Możemy zgłosić w interwencji, aby kurier zostawił przesyłkę u Twojej sąsiadki, ale nie możemy zagwarantować, że tak zrobi. Czy możesz podać jej numer mieszkania?
Sam numer, nie cały adres 🙂
Niestety sąsiadka wyjechała, a numer znów błędny. Paczka pewnie wróci do nadawcy, tragedia.