Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Złożyłam dwa zamówienia z dostawą do paczkomatu Orlen Paczka. Oba zamówienia dotarły jednocześnie. Spróbowałam odebrać pierwsze zamówienie za pomocą kodu odbioru, jednak paczkomat poinformował, że kod jest nieprawidłowy. Wówczas otworzyłam skrytkę zdalnie przez aplikację Allegro.
Kiedy próbowałam odebrać drugie zamówienie za pomocą kodu odbioru, paczkomat ponownie wskazał, że kod jest nieprawidłowy. Podjęłam próbę w innym dniu – rezultat był taki sam. W aplikacji Allegro brak opcji zdalnego otwarcia tej skrytki. W aplikacji Orlen Paczka nie ma informacji o żadnym z obu zamówień.
Czy mam jakiekolwiek szanse na odebranie drugiego zamówienia? Czy pozostaje jedynie czekać na upływ terminu przechowywania, zwrot zamówienia do sprzedawcy i zwrot pieniędzy?
@KateCath Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. Wkrótce wrócę tutaj z informacją.
@KateCath Paczkę AD00TGBN44 zamówiłaś do punktu, a nie automatu.
Punkt odbioru paczek znajduje się w budynku Stacji Paliw ORLEN Rakowiecka 38, 02-532 Warszawa.
Bardzo dziękuję za pomoc!
Oba zamówienia składałam z dostawą do paczkomatu Orlen Paczka i nie zorientowałam się, że jedno dotarło do paczkomatu, a drugie – do punktu odbioru.
DPD i InPost w takich sytuacjach wysyłają osobną wiadomość: „W wybranym paczkomacie nie było wolnych skrytek, przesyłka została przekierowana do punktu odbioru lub innego paczkomatu, adres: …”.