Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Allegro One Box paczka nr A002JRYJO6 - z powodu braku miejsca w maszynie przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału.
Pytanie nr 1 - Kiedy ponowne doręczenie? Sobota 16.08 czy poniedziałek 18.08 ?
Pytanie nr 2 - W Waszym poradniku (https://spolecznosc.allegro.pl/t5/blog/allegro-delivery-dla-kupuj%C4%85cych-szybkie-rozwi%C4%85zania... w opisie takiego problemu, czyli Brak miejsca w maszynie- co dalej? na pierwszym miejscu jest porada --> Przekierujemy Twoją przesyłkę do innego automatu lub punktu odbioru i wyślemy do Ciebie powiadomienie na maila. Dlaczego paczka nie została przekierowana?
Klient jest oburzony co rozumiem, bo czeka na paczkę a paczka wraca do oddziału. W najbliższej okolicy znalazłam 5 paczkomatów, w żadnym nie było miejsca????
Pytanie nr 3 - proszę o kontakt, gdzie można złożyć reklamację (zgodnie z wolą Klienta).
Będę wdzięczna za odpowiedzi. pozdrawiam
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Madmil odniosę się w punktach poniżej:
1. Jutro tj. 15 sierpnia, powinna zostać wydana do doręczenia.
2. Dla paczki zostanie dopiero wyznaczona maszyna tymczasowa, gdzie będzie czekać paczka przez 24 godziny, a następnie zostanie następna próba doręczenia paczki do maszyny docelowej. Zgłosiłam też prośbę o weryfikację, dlaczego paczka nie dostała jeszcze wyznaczonego punktu alternatywnego.
3. Reklamację możesz zgłosić przez ten formularz.
Witam,
Dzisiaj 15 w święto zostanie wydana do doręczenia?
Kupujący wyjechał, paczka była mu potrzebna, wraca 19.08. Dlatego pytam kiedy następne doręczenia, aby mniej więcej podać Kupującemu przybliżoną datę doręczenia. Chociaż nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jak to wygląda paczka miała być 14.08 a będzie tydzień później do odbioru.
pozdrawiam
@Madmil, przykro mi, przesyłka nie zostanie dzisiaj wydana do doręczenia, właśnie ze względu na święto. Paczka wróciła do oddziału i doręczenie nastąpi w poniedziałek.
Jesteśmy w kontakcie z kupującym i mailowo przekazujemy mu aktualne informacje na temat przesyłki. Przepraszam za utrudnienia.