Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Proszę o dyspozycję dla kuriera o dostawę po 18 bo niestety nie ma możliwości zmiany doręczenia na automat.
Pozdrawiam.
PS Państwa support i pomoc nie istnieje, formatki pozwalające na kontakt chat albo telefoniczny są domyślnie wyłączone...
Ok, to tak wygląda wsparcie użytkownika SMART? Fajnie, od rana próbuje uzyskać pomoc i nikt tutaj nie reaguje a te formatki są domyślnie wyłączone.
Jaki to kurier?
Za taką dostawę trzeba sporo więcej zapłacić i Allegro nie oferuje takiej możliwości. Kierowca zawsze przyjeżdża w zależności jak mu trasa wypadnie. Zamawiając do domu trzeba mieć tego świadomość i być na miejscu. Allegro w niczym tu nie pomoże.
Trudno, w takim razie robię zwrot bo paczki nie odbiorę.
Dzisiaj piątek weekendu początek. Kurier tez człowiek i chce szybciej skończyć pracę. A ty mu każesz po 18 do Ciebie przyjechać . 😉
Support allegro zły, klient nie potrafi wybrać odpowiedniej formy dostawy dla zamówienia, które sam składa i za to wszystko zapłaci sprzedawca 😁 System idealny.
Nie potrafi bo aplikacja allegro zapisuje sobie to co jej się podoba w szybkiej formatce zakupowej - choć wcześniej był kupiony inny zakup do automatu to na siłę wybiera się kurier - nie zauważyłem - moja wina. Zdarza się, sklep poinformowałem i przeprosiłem za zamieszanie + i tak zamówię to co chciałem i coś jeszcze w ramach rekompensaty. Fatalne jest wsparcie allegro i to, że kurier Allegro One jest totalnie nieelastyczny. Nie rozumiem czemu nie oferowana jest opcja przekierowania paczki - nawet na inny adres. Niekoniecznie automat.
@ArabicSeller Aplikacja zapisuje to, co allegro sobie zażyczyło żeby zapisywała. Od momentu wprowadzenia wysyłek One, Allegro robi wszystko aby klienci wybierali właśnie tą metodę. Wojna z Inpost na całego. Ja Ciebie nie krytykuję, różne sytuacje się zdarzają. Po raz kolejny zdałem sobie sprawę jak pięknie jest to skonstruowane - ten, który ma najmniej do powiedzenia (sprzedawca) najczęściej jest beneficjentem wszystkich pomyłek, niejasności, problemów z przewoźnikiem itp. Korpo nigdy nie mają sobie nic do zarzucenia, mają gotową regułkę na każdą okazję, albo po prostu oferują ograniczony kontakt (jak allegro) i tyle ich interesują problemy kupujących czy sprzedających.
Nie ma co się przejmować. Na pewno podziękują za sugestie związane z możliwością przekierowania paczki. Zgłoszą ją do odpowiedniego działu, bo jako serwis robią wszystko aby klient miał same pozytywne doświadczenia 😀