Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Drogie Allegro. Po raz kolejny moja paczka została przekierowana do OneBox mimo wyboru innych dostawców. Jestem osobą niepełnosprawną ruchowo w stopniu znacznym i nie mogę odbierać paczek z automatów, które są daleko. Sprawdzałam dostawcę na ostatnim etapie zakupisz więc mam dowody i jeszcze jeden taki numer a idę do UOKiK. Nie pozdrawiam.
Było on tym wielokrotnie. Podmiotem wyznaczonym do doręczania przesyłek osobom niepełnosprawnym, jest obecnie Poczta Polska. Natomiast prywatne firmy nie mają obowiązku specjalnego traktowania osób niepełnosprawnych i niestety muszą się one liczyć z ewentualnymi utrudnieniami.
A przekierowanie paczki do automatu jest w pełni legalne. Liczy się czas doręczenia, a nie wygoda.
Państwo nie rozumiecie. Jesli ja nie moge chodzić to nie zależy mi na specjalnym traktowaniu tylko na dostarczeniu przesyłki do jednej z lokalizacji na dole mojej kamienicy, które wybieram podczas zakupu. Dla mnie to jest warunek zakupu towaru. OneBox jest 2 ulice stąd i musiałam ciągnąć paczkę po chodniku, zajęło mi to godzinę. Nikt mi nie pomógł, ale też, jak wspomniałam nie spodziewam się, natomiast wybór dostawcy jest dla mnie warunkiem zakupu. I tak, sprawdziłam legalna jest zmiana punktu odbioru, ale nie wybranego dostawcy, co mam udokumentowane. Nikogo to zapewne nie obchodzi, ale po tej odpowiedzi już nic nie kupię, bo wynika z niej, że Allegro nie panuje nad tym,jaka firmę przewozowa faktycznie wybrał klient, zmieniając przewoźnika na rzecz swojej marki OneBox. Nie ma to nic wspólnego ze specjalnym traktowaniem kogokolwiek,tylko z bojkotowaniem przewoznikow konkurencyjnych.
@Skowals Proszę, podaj numer zamówienia, o które chodzi.