hej, moja paczka została przekierowana przez Orlen do innego, odległego paczkomatu (ten obok mnie jest przepełniony). Czy zostanie ostatecznie skierowana do paczkomatu który pierwotnie wybrałam? Przyznam, że teraz jest bardzo daleko i na pewno nie wybrałabym tej formy dostawy mając świadomość ze może być przekierowana zupełnie gdzie indziej.
a może warto przed Świętami zadbać o ,, boczki ,, ?
@mdrogeria moze lepiej niech każdy zajmie się swoimi sprawami i "boczkami" 😉
Jeśli masz z nimi problem, to może Ty się przejdziesz po tę paczkę?
@la_nika nie miałem nic złego na myśli , w tym roku Święta długie , pokus będzie dużo , a mały spacerek potrafi zdziałać cuda , 3 km ?.... wystarczy ogonka wziąć na smycz ..
Hej @migrafka1! Tak, jeśli nie odbierzesz przesyłki z tymczasowego punktu, zostanie przekierowana do pierwotnie wybranego.
Kurier ORLEN, jeśli w wybranym automacie nie ma miejsca, może dostarczyć przesyłkę do punktu oddalonego maksymalnie o 3 km.
po jakim czasie, bo mam podobny przypadek. Pozdrawiam
@Romar W aplikacji powinieneś widzieć informację do kiedy paczka czeka na odbiór w automacie.
3km... Buhahaha....moja jest przekierowana do punku odległego o 13 km i ci teraz? Na pewno jej nie odbiore bo jak to inni piszą spacerek to zapraszam 26 km sobie zrobić za paczka.
@oneblade zgłosiłam tę sytuację z prośbą o pilne wyjaśnienie, dlaczego przesyłka została przekierowana, wrócę z informacjami.