Witam dnia 17 grudnia zamówiłam 3 paczki miały zostać dostarczone 19 grudnia ale niestety dostałam informację że jest problem z paczkami z powodu braku miejsca w maszynie. I paczka wróciła do oddziału co w takiej sytuacji ? Pierwszy raz się spotyka wogole z taką sytuacją kiedy mogę spodziewać się paczek mam nadzieję że dzisiaj ?
na zajączka będą
Nie załamuj mnie 😞
@julka12311 wszędzie trąbią , że Delivery to kiepska dostawa , a ty na przekór ,, na złość mamie odmrozisz sobie uszy ,,
Zamawiałam drugi raz za Pierwszym razem poszło sprawie teraz problemy a opinii nie czytałam dla mnie do tej pory było bez różnicy.
@julka12311 czasami pójdzie sprawnie , ale warto zainteresować się tym co piszą inni choćby dlatego ,że czas gorący , podaj numery tych przesyłek
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
A003GJQPA9 A003GEQVF7 A003GEE0Y5
To wszystko wina kupujących i allegro. Allegro umożliwiło bezpłatne przedłużenie odbioru a ludziom nie chce się iść do automatów paczkowych efektem tego jest przepełnienie malutkich maszyn.
@julka12311 takie sytuacje zdarzają się szczególnie w tak wzmożonym okresie jak święta.
W automacie, który wybrałaś nie było miejsca, więc kurier w kolejnym dniu roboczym (czyli w poniedziałek) podejmie kolejną próbę dotarczenia przesyłek. Widzę, że w automacie już zrobiło się miejsce, więc w poniedziałek problem z przepełnieniem nie powienien sie powtórzyć.
@mdrogeria proszę nie wprowadzaj paniki i innych osób w błąd.
W poniedziałek ? Dzwoniłam na infolinię i pani powiedziała że kolejna próba będzie dzisiaj ?
@julka12311 poprosiłam o sprawdzenie, kiedy zostanie podjęta kolejna próba doręczenia. Kontaktowałaś się z infolinią DPD czy Allegro Delivery (tel. 616 306 886)?
Infolinia Allegro i pani po numerze paczki sprawdziła i powiedziała że dziś będzie próba.
@julka12311 skontaktowaliśmy się bezpośrednio z DPD w tej sprawie, wrócimy do Ciebie z odpowiedzią w wiadomości e-mail.
We wcześniejszej wiadomości napisała pani że miejsce w paczkomacie jest po czym dzisiejsza paczka również nie została dostarczona z powodu braku miejsca więc coś mi tu nie pasuje.
@julka12311 gdy to pisałam w automacie były wolne skrytki teraz nie ma juz żadnej odpowiadającej rozmiarowi przesyłki A003H0DLR9.
Przykro mi, dostępność miejsca w automacie zmienia się bardzo dynamicznie.
@julka12311 Teraz miejsce jest a za chwilę nie ma bo ktoś nadał paczkę lub inny kurier dostarczył inne przesyłki.
Nie Ty jedna jesteś w tej sytuacji. Nikt nie będzie rezerwował skrytek 🙂
@komis-bell Dziękuję za twoje 5 groszy 🙂
@la_nika nie napisałem nic co mijałoby się z prawdą .
@mdrogeria napisałeś i znam Cię na tyle, że wiem, że nie muszę wskazywać palcem tych wypowiedzi.
@la_nika prawda jest na zrzucie... powyżej