Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Mam takie pytanie, czy może da się ustawić jeszcze mniejszą czcionkę, która dokuje się login kupującego na etykietach One Box i One kurier? Przecież aktualnie da się jeszcze bez lupy odczytać.
A na etykietach Orlen paczki gdyby login był w ogóle też by było jakby łatwiej?
@AGLOPRIMA2 dzięki za podzielenie się uwagami, tę dotyczącą rozmiaru czcionki przy loginie przekazałam do zespołu Allegro Delivery.
Obecnie login na etykietach ORLEN nie jest widoczny. Zmienimy to w przyszłości, jeszcze nie jestem w stanie podac kiedy dokładnie. Natomiast na etykiecie widoczny jest "Własny numer referencyjny" jak Nr zam, więc tam możesz umieścić istotne dla Ciebie informacje.
No to super, że mimo https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/allegro-one-wi%C4%99ksze-czc... zespół się tym zajmie.
@la_nika wrócę do tematu, bo znowu trafiła mi się Orlen paczka do wysłania
szkoda, że porady "dajecie spod małego palca" a nie z praktyki.
Poszłam tropem Twojej wypowiedzi: Natomiast na etykiecie widoczny jest "Własny numer referencyjny" jak Nr zam, więc tam możesz umieścić istotne dla Ciebie informacje.
I dostałam komunikat:
To w ramach ułatwienia? Szczególnie, że przy generowaniu etykiety widać jak byk w polu "nr referencyjny" login kupującego.
@AGLOPRIMA2 ok, dziękuję, że wróciłaś z tym tematem. To rzeczywiście, nie jest rozwiązanie dla braku loginów. Przekazałam już zespołowi, który zajmuję się tą tematyką, że proponowane przez nich tymczasowe rozwiązanie się nie sprawdza.
Muszę w tej sytuacji poprosić Cię o cierpliwość, ponieważ dla przesyłek ORLEN paczki, login pojawi się na etykietach, niestety nie jestem jeszcze w stanie wskazać kiedy to się stanie.
Dziękuję, na szczęście mam tych paczek niewiele