anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozmiar czcionki na etykietach

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Mam takie pytanie, czy może da się ustawić jeszcze mniejszą czcionkę, która dokuje się login kupującego na etykietach One Box i One kurier? Przecież aktualnie da się jeszcze bez lupy odczytać.

A na etykietach Orlen paczki gdyby login był w ogóle też by było jakby łatwiej?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AGLOPRIMA2 dzięki za podzielenie się uwagami, tę dotyczącą rozmiaru czcionki przy loginie przekazałam do zespołu Allegro Delivery. 
Obecnie login na etykietach ORLEN nie jest widoczny. Zmienimy to w przyszłości, jeszcze nie jestem w stanie podac kiedy dokładnie. Natomiast na etykiecie widoczny jest "Własny numer referencyjny" jak Nr zam, więc tam możesz umieścić istotne dla Ciebie informacje. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

@la_nika  wrócę do tematu, bo znowu trafiła mi się Orlen paczka do wysłania

szkoda, że porady "dajecie spod małego palca" a nie z praktyki.

Poszłam tropem Twojej wypowiedzi: Natomiast na etykiecie widoczny jest "Własny numer referencyjny" jak Nr zam, więc tam możesz umieścić istotne dla Ciebie informacje. 

I dostałam komunikat:

orlen.JPG

To w ramach ułatwienia? Szczególnie, że przy generowaniu etykiety widać jak byk w polu "nr referencyjny" login kupującego.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AGLOPRIMA2 ok, dziękuję, że wróciłaś z tym tematem. To rzeczywiście, nie jest rozwiązanie dla braku loginów. Przekazałam już zespołowi, który zajmuję się tą tematyką, że proponowane przez nich tymczasowe rozwiązanie się nie sprawdza.
Muszę w tej sytuacji poprosić Cię o cierpliwość, ponieważ dla przesyłek ORLEN paczki, login pojawi się na etykietach, niestety nie jestem jeszcze w stanie wskazać kiedy to się stanie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Dziękuję, na szczęście mam tych paczek niewiele

oznacz moderatorów