Dzień dobry, bardzo proszę o sprawdzenie co się dzieje z paczką AD01HLBLA2. Od dwóch dni nie ma żadnej aktualizacji.
@Client:117036776 Poprosiłam o sprawdzenie co dzieje się z paczką.
Czy udało się coś ustalić?? Aktualizacji na śledzenie przesyłki nadal brak 😞
@Client:117036776 przykro mi, nie mamy jeszcze informacji od oddziału w jej sprawie, jej aktualny status jest wciąż ustalany.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy są jakieś dobre wieści co do mojej paczki?? Sprzedający wypiął się na sprawę 😞
Cześć @Client:117036776, sprawa jest w toku. Niedługo nasz konsultant skontaktuje się z Tobą mailowo w tej sprawie 🙂
Prawdę mówiąc nadal do końca nie wiem co się dzieje z przesyłką i czy w ogółe do mnie dojedzie.
@Client:117036776 przepraszam, że to tyle trwa! Oddział zepwnił nas, że przesyłka została skierowana z powrotem na właściwy adres, poprosiłam o kolejną inetrwencję w sprawie dzisiejszego statusu.
Dzień dobry,
Przesyłka ma status odebrana, chociaż nie wiem jakim cudem, bo jej nie dostałam. Jak do możliwe?? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:117036776 zgłosiłam tą sytuację do oddziału i wrócę z informacją, gdy ustalę szczegóły.
@Client:117036776 wracam do Ciebie z informacją. Niestety pojawiły się tutaj błędy operacyjne i paczka wróciła do nadawcy. 😔 Bardzo przepraszamy za tą sytuację - dodaliśmy na Twoje konto kupon, który możesz wykorzystać przy zakupach w ciągu 2 tygodni.
I co ja mam teraz zrobi?? Napisać do nadawcy, żeby nadał paczkę jeszcze raz??
@Client:117036776 możesz skontaktować się ze sprzedającym z prośbą o ponowną wysyłkę lub sprzedający zleci zwrot pieniędzy za zamówienie.