@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam. Chyba coś jest nie tak z terminem wysyłania paczek. Godzinę tego samego dnia wysyłki mam ustawioną do godziny 9,klient kupuje o godzinie 10,59 a paczka wskakuje mi na wysyłkę tego samego dnia. Mam wyłączone dostawy szybsze niż moja deklaracja. I w zwiazku to jest akurat Orlen ,który mogę zgłosić do godziny 10 nie jestem w tanie tego wysłać tego samego dnia.
Następna paczka DHL ustawiony do godziny 10. Klient kupuje o 11,11 i wysyłka tego samego dnia.
@kadus_ms_fb sprawdź dokładnie ustawienia godziny granicznej , nie zapomnij zweryfikować DHL w ramach Delivery ,jak wysyłasz za granicę , tam również zerknij
Godziny graniczne sa takie jak napisalam. Nie wysylam za granice. Cenniki Allegro Delivery mam zrobione. Wszystko sprawdzilam i nie wiem co jest grane.
@kadus_ms_fb przy przewidywanym czasie dostawy bierzemy pod uwagę nie tylko deklarację sprzedającego, ale też historyczne dane. Jesli zdarza Ci się nadawać przesyłki po godzinie wysyłki tego samego dnia, algorytm to uwzględni.
Jeśli chodzi o wyłączenie opcji pokazywania dostaw szybszych, niż deklaracja to działa to w przypadku ofert z czasem dostawy 2 lub 3 dni, a Ty masz czas wysyłki 1 dzień.