Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@anka_u Przywróciłam zakup.
Można prosić o przywrócenie mojego zakupu? Chciałabym go zwrócić
@Client:46121470 Proszę bardzo, gotowe!
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 14 grudnia szczypce długie okrągłe 45 vde?
@Client:34875744 przywróciłam zakup. 😊
Jak przywrócić ukryty wcześniej zakup nie mając numeru samego zakupu? Sufitowa lampa LED Chmurka kupiona pomiędzy lipcem a wrześniem.
@anexx1990 Proszę, przywróciłam zakup z 27.07.2025. Nie musisz znać numeru zamówienia. Wystarczy, że napiszesz, co to za produkt i z jakiego okresu pochodzi zakup 🙂
Dzień dobry czy mogę prosić o odkrycie zakupów. Kawiarka i karta pamięci sd.
@Ptys_iunia Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry,
Czy mogę prosić o odkrycie zakupu saszetki skórzanej z 14-go grudnia.
Pozdrawiam
@nola_5 proszę, gotowe! 😊
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu tj. Koszulka wędkarska i skarpetki
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Zulus69-25 gotowe!
Dzień dobry czy mogę prosić o odkrycie zakupów. Kawiarka i karta pamięci sd.
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z 14 grudnia szczypce długie okrągłe 45 vde?
Dzień dobry, chciałabym cofnąć ukryty zakup. Nie odpowiada mi i chciałabym go zwrócić ale nie wiem jak. Jest to taśma led zakupiona dnia 15.12.25r. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
@Client:110849975 Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Dobry wieczór proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów …. Mega pilne 🙈 z góry dziękuję
@Client:131888460 gotowe! Przywróciłam wszystkie zakupy na koncie z ostatniego 2,5 roku. 😊