anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

W aplikacji punkt niedostępny - co dalej z moja paczka?

motopolu
#7 Wielbiciel

W aplikacji punkt niedostępny co dalej z moja paczka jak ja przekierować 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@motopolu podaj mi proszę numer przesyłki i automatu, o których chodzi. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

motopolu
#7 Wielbiciel

A005RDFEE3 / A061984

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@motopolu dziękuję, już wyjaśniam z zespołem co możesz zrobić w tej sytuacji. Wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź. 

Ola
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@motopolu ten status oznacza, że dziś kurier próbował dostarczyć przesyłkę, ale punkt był nieczynny, więc jutro kurier podejmie drugą próbę. Jeśli ta próba również się nie powiedzie, dopiero wówczas będziemy mogli przekierować paczkę na Twój adres domowy.

Punkt odbioru, który wybrałeś funkcjonuje w godzinach 8:00–16:00, natomiast kurier wprowadził status o godzinie 17:00, co oznacza, że po prostu nie zdążył z doręczeniem w godzinach jego  otwarcia, ale tak jak pisałam wcześniej, jutro spróbuje ponownie. 

Ola
oznacz moderatorów

motopolu
#7 Wielbiciel

Kiedy kurier dostarczy przesyłkę ? Powodem wyboru allegro one box był termin doręczenia w dniu wczorajszym . Punkt jest nie czynny w sobotę i niedzielę a ja nie dam rady odebrać przesyłki dziś w godzinach popołudniowych . Jeżeli oczywiście zostanie dostarczona. Czy niema możliwości żeby przesyłka została umieszczona w pobliskim 9neb9x czynnym 24/7

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @motopolu! Przesyłka została już dziś wydana do doręczenia, dlatego nie będzie dostępnej opcji przekierowania paczki do innego punktu. 😔 Kurier dziś podjemie próbę doręczenia paczki, jeśli się ona nie uda, to będziemy mogli przekierować przesyłkę na Twój adres domowy. 

Sandra
oznacz moderatorów

motopolu
#7 Wielbiciel

Tak ale jeżeli ja dostarczy w godzinach kiedy ja już pojadę do pracy to przesyłką będzie w punkcie do poniedziałku. Lub też może on nie zdążyć jak wczoraj . I wtedy z doręczenia w 1 dzień robią mam się 4 dni . Słabe to

oznacz moderatorów