Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co zrobić w przypadku źle wpisanych wymiarów i wagi przesyłki?
Klient zakupił dwie oferty. Wydawało mi się, że będzie to potraktowane jako jedna przesyłka z jedną etykietą. Po wpisaniu danych i zamówieniu przesyłki okazało się, że zamówienie jest podzielone na dwie odrębne przesyłki z dwiema etykietami, z tym że waga i wymiary obydwu paczek są podwojone. Domyślam się, że tych danych nie mogę już na tym etapie edytować.
Co powinienem zrobić? Na razie mam zamówiony podjazd kuriera do jednej przesyłki... zostawić tak i spakować zamówienie w jedną paczkę ? czy zamówić podjazd do drugiej przesyłki i spakować jako dwie oddzielne z tymi podwojonymi wymiarami ?
Czy to naliczy jakieś dodatkowe koszty ?
Proszę o pomoc, dopiero zaczynam przygodę z przesyłkami i nie do końca rozumiem zasady działania .@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
No jeśli pokazywało ci jedną przesyłkę a wysyłasz w 2 przesyłkach to chyba na logikę, że zostanie też policzony za drugą przesyłkę ": )
nie doprecyzowałem pytania, jeśli wyślę to jedną paczką i nie wykorzystam jednej etykiety to czy będą z tego tytułu jakieś "konsekwencje"?
@ejmarkarma rozumiem, że chodzi o zamówienie nr 63411ba0-0300-11f0-a0ab-418cf1f3d99c?
Jeśli podałeś wymiary jednej dużej przesyłki i masz możliwość wysłania zamówienia w jednej paczce, to najlepiej jeśli wyślesz je w jednej przesyłce. Nie otrzymasz za to ujemnych punktów w jakości sprzedaży.
tak, mam możliwość wysłania jako jedna przesyłka, dziękuję bardzo