Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, moja przesyłka AD00QPN3B8 wczoraj powinna dotrzeć do punktu odbioru - jednak według śledzenia została przekierowana do innego punktu, od wczoraj nie ma aktualizacji statusu. Czy mogę prosić o pomoc?
@Client:127538972 już działam w sprawie Twojej paczki. 😊
@Client:127538972 otrzymałam informację, że paczka powinna jutro być do odbioru. Czy podać też punkt, do którego zostanie przekierowana? 😊
Tak, proszę o informację. Czy wiadomo, dlaczego została przekierowana?
Paczka wciąż nie dotarła, ale oczywiście proszę o informacje. Czy wiadomo, na czym polegał problem z dostawą?
@Client:127538972 adres punktu to DHL POP Kaufland punkt informacyjny DHL al. Jana Pawła II 49 23-400 Biłgoraj. Poprosiłam o sprawdzenie, co spowodowało problem z dostarczeniem jej do pierwotnie wybranego punktu odbioru. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Przesyłka dotarła, udało się odebrać. Dziękuję za pomoc!
Proszę o sprawdzenie mojej przesyłki A002GYT479
W dzień w którym został wysłana i odebrana przez kuriera, trafiła do magazynu i nie wyjechała z niego już przez tydzień. Z góry dziękuję i pozdrawiam
@Hubert_125 poprosiłam o weryfikację losów tej przesyłki. Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Nadal nic nie wiadomo?
@la_nika paczka nadal na magazynie...
Cześć @Hubert_125, nie otrzymaliśmy jeszcze odpowiedzi od przewoźnika w sprawie Twojej przesyłki. Monitoruję sprawę i jak tylko otrzymamy więcej informacji, niezwłocznie Ciebie powiadomimy.