anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zlecenie odbioru Orlen Paczka tylko w godzinach 15-17

passahouse_com
#10 Popularyzator#

Dzień dobry, po automatycznym włączeniu przesyłek Orlen Paczka w ramach Allegro Delivery zamawiając kuriera możemy wybrać tylko godzinę 15-17 czy to jakiś błąd? Nasza firma pracuje do godziny 16 i wygodniej byłoby dla nas jeśli odbiory byłyby realizowane w godzinach pracy. 

passahouse_com_0-1723633022870.png

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@passahouse_com poprosiłam o pomoc zespół, więc jak tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@passahouse_com godziny, które widzisz są proponowane przez przewoźnika na podstawie kodu pocztowego miejsca nadania przesyłki, więc alternatywą są jedynie stałe podjazdy. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

passahouse_com
#10 Popularyzator#

Na jakiej podstawie mam uruchomić stałe podjazdy skoro mam 0-3 przesyłek w zależności od dnia. Uruchomiliście nam Orlen Paczkę sami i mam może teraz zmienić godziny pracy żeby kurier mógł odebrać tą przesyłkę? Znajdujemy się w mieście wojewódzkim więc nie mam pojęcia skąd takie nierealne godziny odbioru.. Sam kurier przyjeżdżałby wcześniej ale tłumaczy się tym, że przesyłkę musi zeskanować w podanych widełkach czasowych.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@passahouse_com w miastach wojewódzkich mnóstwo stoi automatów Orlenu , niewiele tego mam , ale zawsze odbierają terminowo .

oznacz moderatorów

passahouse_com
#10 Popularyzator#

W jakich godzinach nadajecie przesyłki w automacie żeby były odebrane tego samego dnia?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@passahouse_com zwykle 13-14 , zdarza się ,że nieco później 

oznacz moderatorów

passahouse_com
#10 Popularyzator#

@mdrogeria spróbuje takiego rozwiązania chociaż jest to śmieszne, że musimy na własną rękę organizować wysyłki paczek gdzie wszyscy inni przewoźnicy z którym współpracujemy potrafią się dostosować. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@passahouse_com może E-pakę masz w okolicy , czasem z łonami zostawiam Orleny , nigdy nie było problemów w przeciwieństwie do tych pierwszych ..

oznacz moderatorów