Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, po automatycznym włączeniu przesyłek Orlen Paczka w ramach Allegro Delivery zamawiając kuriera możemy wybrać tylko godzinę 15-17 czy to jakiś błąd? Nasza firma pracuje do godziny 16 i wygodniej byłoby dla nas jeśli odbiory byłyby realizowane w godzinach pracy.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@passahouse_com poprosiłam o pomoc zespół, więc jak tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami.
@passahouse_com godziny, które widzisz są proponowane przez przewoźnika na podstawie kodu pocztowego miejsca nadania przesyłki, więc alternatywą są jedynie stałe podjazdy.
Na jakiej podstawie mam uruchomić stałe podjazdy skoro mam 0-3 przesyłek w zależności od dnia. Uruchomiliście nam Orlen Paczkę sami i mam może teraz zmienić godziny pracy żeby kurier mógł odebrać tą przesyłkę? Znajdujemy się w mieście wojewódzkim więc nie mam pojęcia skąd takie nierealne godziny odbioru.. Sam kurier przyjeżdżałby wcześniej ale tłumaczy się tym, że przesyłkę musi zeskanować w podanych widełkach czasowych.
@passahouse_com w miastach wojewódzkich mnóstwo stoi automatów Orlenu , niewiele tego mam , ale zawsze odbierają terminowo .
W jakich godzinach nadajecie przesyłki w automacie żeby były odebrane tego samego dnia?
@passahouse_com zwykle 13-14 , zdarza się ,że nieco później
@mdrogeria spróbuje takiego rozwiązania chociaż jest to śmieszne, że musimy na własną rękę organizować wysyłki paczek gdzie wszyscy inni przewoźnicy z którym współpracujemy potrafią się dostosować.
@passahouse_com może E-pakę masz w okolicy , czasem z łonami zostawiam Orleny , nigdy nie było problemów w przeciwieństwie do tych pierwszych ..