@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Znalazłem paczkę pod Allegromatem. Jak odszukać właściciela?
Cześć, @adasiewiczb! Gdy będziesz przy maszynie, to zadzwoń na naszą infolinię na numer: 616 306 886. Doradca pomoże, aby paczka trafiła do właściwej osoby. 😊
Dzień dobry, skontaktowałem się z lokalnym kurierem DPD, skontaktował mnie z innym kurierem, który to zapewne poszukuje zaginionej paczki. Jak zweryfikować czy paczka rzeczywiście powinna trafić w ręce kuriera?
@adasiewiczb podaj proszę numer przesyłki, którą znalazłeś.

@adasiewiczb dzięki! Zgłosiłam prośbę do oddziału o kontakt i pomoc w doręczeniu paczki, do właściwej osoby.
[edytowano] zaczekaj proszę na kontakt z naszej strony w sprawie przesyłki. Nie przekazuj do tego czasu przesyłki innemu kurierowi.
Rozumiem, chyba, że ta osoba to właśnie właściciel paczki. W systemie paczka widnieje jako doręczona.
Jednak zgodnie z prośbą wstrzymam się do momentu otrzymania od Państwa instrukcji dotyczących dalszego postępowania.
Pozdrawiam
Po kontakcie bezpośrednio z oddziałem Allegro paczkę udało się umieścić w docelowym paczkomacie. Sprawę uważam za zakończoną 🙂