anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znaleziono paczkę Allegro DPD

MAMY ROZWIĄZANIE!
adasiewiczb
#9 Pomysłodawca

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Znalazłem paczkę pod Allegromatem. Jak odszukać właściciela?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @adasiewiczb! Gdy będziesz przy maszynie, to zadzwoń na naszą infolinię na numer: 616 306 886. Doradca pomoże, aby paczka trafiła do właściwej osoby. 😊

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
adasiewiczb
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry, skontaktowałem się z lokalnym kurierem DPD, skontaktował mnie z innym kurierem, który to zapewne poszukuje zaginionej paczki. Jak zweryfikować czy paczka rzeczywiście powinna trafić w ręce kuriera? 

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@adasiewiczb podaj proszę numer przesyłki, którą znalazłeś. 

Sandra
oznacz moderatorów
adasiewiczb
#9 Pomysłodawca

PXL_20260519_141330212.jpg

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@adasiewiczb dzięki! Zgłosiłam prośbę do oddziału o kontakt i pomoc w doręczeniu paczki, do właściwej osoby. 

[edytowano] zaczekaj proszę na kontakt z naszej strony w sprawie przesyłki. Nie przekazuj do tego czasu przesyłki innemu kurierowi. 

Sandra
oznacz moderatorów
adasiewiczb
#9 Pomysłodawca

Rozumiem, chyba, że ta osoba to właśnie właściciel paczki. W systemie paczka widnieje jako doręczona. 

Jednak zgodnie z prośbą wstrzymam się do momentu otrzymania od Państwa instrukcji dotyczących dalszego postępowania. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
adasiewiczb
#9 Pomysłodawca

Po kontakcie bezpośrednio z oddziałem Allegro paczkę udało się umieścić w docelowym paczkomacie. Sprawę uważam za zakończoną 🙂

oznacz moderatorów