anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

A000HMF9A7 Allegro One Dostawa na adres opóźniona.

Saraine
#7 Wielbiciel#

Już drugi dzień moja przesyłka leży w magazynie w Częstochowie, 30 km od adresu dostawy.
Telefon jest mi BARDZO potrzebny, nie mam kontaktu ze światem, co w mojej pracy jest poważnym problemem.
Proszę o zbadanie sytuacji i ponaglenie kuriera.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Saraine Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Wkrótce skontaktujemy się z Tobą w sprawie przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Saraine
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za szybką reakcje Pani i całego zespołu.

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Saraine "Telefon jest mi BARDZO potrzebny" - to dlaczego wybrałeś przewoźnika Allegro One?   

oznacz moderatorów

Saraine
#7 Wielbiciel#

To mój pierwszy i ostatni raz. Wybrałam tego kuriera, ponieważ był jedyną darmową opcją z obiecaną dostawą do domu na następny dzień.
Wybacz, nie jestem wszechwiedząca i z cała pewnością gdybym wiedziała jak to się skończy dopłaciłabym do innego kuriera.

oznacz moderatorów

Saraine
#7 Wielbiciel#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
"

W związku ze zwiększeniem liczby obsługiwanych kodów pocztowych w ramach sieci Allegro One Kurier, mogą pojawić się opóźnienia związane z dostawą przesyłki skierowanej do Pani. 

Rozumiem, że sytuacja jest niekomfortowa To, że dostarczyy Pani paczkę z opóźnieniem, nie powinno mieć miejsca. Bardzo przepraszam  Panią za utrudnienia. Zależy nam, aby jak najszybciej dostarczyć przesyłki do Pani, dlatego staramy się dostarczać je terminowo. Niestety nie jestem w stanie podać konkretnej daty doręczenia paczki. "
To sa jakieś zarty. Paczka nie może pokonać 30 km?

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@Saraine Spokojnie, zwykle allegro odpowiada, że za przesyłkę odpowiada sprzedawca wiec w Twoim przypadku i tak postarali się w ogóle zająć tematem (pewnie dlatego, że napisałeś tutaj). 
Przykra nauczka 😕 

oznacz moderatorów