Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Proszę o wyjaśnienie czemu moja paczka, która wczoraj miała dotrzeć do Allegro One Box, najpierw miała status "odbiorca odmówił przyjęcia", a dziś widzę, że już wraca do nadawcy.
Co było powodem? Prośba o sprawdzenie przesyłki ALE0000A0888B3E.
Dziękuję.
@Netorkoza jednym z powodów może być że nie wlazło do skrytki 😞 mają wtedy taki status 🙂
@kostas11 W takim wypadku hegemon polskiego rynku przewozowego dostarcza przesyłkę do odbiorcy na adres i bije po kieszeni nadawcę .
@mdrogeria na pewno ? bo był już post że taki status ma paczka która się nie mieści w skrytce. Bo to że InPost w takich przypadkach dostarcza pod adres to wiem ale czy One Box ?
@kostas11 Nie mam problemów z gabarytami bo wysyłam drobnicę i nie wiem jak to procesuje ONE , miałem na myśli wskazanie jak powinno być wykonane ..
Ten powód odpada - zawartość przesyłki spokojnie mogłaby się zmieścić nawet w tej najmniejszej skrytce.
@Netorkoza zaczekaj ..... niebawem fachowiec się odezwie Allegro_One !!! ... klient czeka !!!
@Netorkoza @mdrogeria taki status też się pojawia jak automat jest przepełniony 🙂 ale powinna na następny dzień być próba, zaznaczę że nie przekierowują do innego 😄
@Netorkoza ale status przesyłki ... cyt ,, dziś widzę, że już wraca do nadawcy ,,
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .... Allegro_One tak to ma wyglądać ???? , czy w dalszym ciągu allegro ma zamiar przymuszać sprzedawców do wprowadzenia przesyłek ,, ŁONE ,, !!!???... CO Z JAKOŚCIĄ USŁUGI !!!! , KTO BĘDZIE PONOSIŁ KONSEKWENCJE ????
@Netorkoza już zajmujemy się weryfikacją zgłoszenia. Prosimy o chwilę cierpliwości.
@Allegro_One Udało się coś ustalić?
@Netorkoza Coś Ty ... to tak nie działa @Allegro_One odpowie Ci ,że już nic się nie da zrobić bo paczka wróciła do nadawcy . Następnym razem głęboko zastanów się zanim wybierzesz tą formę przesyłki .
@Netorkoza bardzo nam przykro, jednak przesyłka była uszkodzona i nie było możliwości jej dostarczenia. Kurier omyłkowo zaznaczył status przesyłki ponadgabarytowej. Masz możliwość złożenia reklamacji przez ten formularz.
@Netorkoza ciśnie mi się na usta ,,słuchaj tego co ma .....,, tylko trochę inna bajka .