Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dużo tu kocich tematów, bo wiadomo - pochłaniają i wydalają, obie kwestie nie cierpią zwłoki, a generują coraz wyższe koszty. Kilka dni temu zamówiłem karmę, miała dotrzeć przedwczoraj. Nie dotarła, to znaczy oficjalnie niby tak, bo przesyłka miała status "dostarczonej" UWAGA 15.08 o godzinie 00:56:))))). Wskutek pierwszej interwencji dowiedziałem się, że przesyłkę otrzymam "jutro, albo we wtorek". Nie ukoiło to mojej złości ani kociego głodu, więc co kwadrans wysyłałem reklamacje. W efekcie jakiś obrażony pan dostarczył mi towar dziś przed godziną 20. Allegro One jest porażką, jeśli idzie automaty paczkowe za chwilę wyprzedzi ich chyba Orlen, a zmuszanie sprzedawców do korzystania z tej formy dostawy będącej jednym z wymogów utrzymania ofert Smart dla kupujących jest literalnie pożałowania godnym pomysłem aspiranta do bycia marketingowcem lub mastodonta, który nie zauważył zmiany dekady i powinien po otrzymaniu sutej odprawy założyć budkę z hotdogami.
Czyli ma przerzucić się dostaw kocich karm na sprzedaż "gorącego psa", sądzisz że łatwiej będzie mu z psem niż kotem!🤣
@napapierze Nawet jeśli Allegro zmusza sprzedawców do udostępniania tego dziadostwa, to kupujący nie mają obowiązku z tego korzystać. Bo to grozi głodowaniem domowej fauny 🐭