Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
W środę było planowane doręczenie paczki A000YGG512, firma otwarta oficjalnie do godziny 17 więc do 17 jest w firmie kilkanaście albo kilkadziesiąt osób. Magazyn często zostaje do 19-20. O godzinie 16 dostaje informacje że kurier zostawił awizo!! Podjąłem kontakt z infolinią i na czacie, pracownicy allegro nie mogli skontaktować się z kurierem pomimo wielu prób. Poinformowałem osobę na infolinii by drugie doręczenie nastąpiło w poniedziałek, a nie piątek ponieważ piątek firma jest nieczynna! Mamy piątek, 15 minut temu dostaje powiadomienie, że paczka w doręczeniu!! Kurier oczywiście nie odbiera. Czyli teraz drugie nieskuteczne doręczenie i zwrot do nadawcy? Proszę o pilną interwencję. Mogę udowodnić nagraniami z kamer, że w środę kiedy kurier wystawił awizo w firmie byli pracownicy.
@superledy1 A co Cię skłoniło do zamawiania tą formą dostawy? Motto Allegro Delivery brzmi jak u Chandlera "Kłopoty to moja specjalność" 🐭 Na tym forum co trzeci wątek tego dotyczy
Co to ma do rzeczy?
@superledy1 ,,co to ma do rzeczy ?? ,, ...a to -https://www.globkurier.pl/opinie-allegro-one
O każdej firmie kurierskiej można znaleźć dwie skrajne opinie. W jednej ukradli nam towar z pudełka i zakleili ponownie. Przychodzę z konkretną sprawą, a nie szukam porady jak szukać opinii o firmie kurierskiej. Nie widzę związku i potrzeby by za każdym razem wybierając formę dostawy poświęcać pół dnia na szukanie opinii o danym przekaźniku, te są zazwyczaj bardzo skrajne. Dziękuję za troskę ale korzystałem z tej formy dostawy kilka razy i nie było problemu.
@superledy1 dostałam już potwierdzenie, że ponowna próba nadania nastąpi w poniedziałek.
@mdrogeria wszyscy kurierzy mają prawie same negatywne opinie. Jeśli kurier poprawnie dostarczy niezniszczoną przesyłkę to kto tam będzie pisał w necie, że firma jest OK.
@vonNogay Tylko że tych na temat Allegro One i jego mutacji jest co najmniej 10 razy więcej negatywnych opinii niż o innych. U mnie wygląda to tak, że Allegro One generuje problemy dwa razy na tydzień, a inne firmy dwa razy na rok. I to mimo tego, że tym Alle-dziadostwem idzie tylko kilka procent przesyłek
@TomBanknoter a to nie wiedziałem, że jest aż tak źle, myślałem że przesadzacie 😉
Ciekawe dlaczego tak jest.. nie obsługuje tego czasem UPS?
to, że Allegro delivery to najgorsza metoda. Nie wybiera się jej
@superledy1 interweniujemy już w oddziale, aby doręczenie nastąpiło w poniedziałek, a nie dziś.