Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam następujący problem: wysłałam do sprzedającego zwrot części zakupionych przedmiotów. Zwrot poprzez allegro one box, wszystko było robione poprzez formularz zwrotu, dostępny w szczegółach zakupu. Ale teraz sprawdzając status przesyłki widnieje ,,błędne dane adresowe". O co chodzi? Co się teraz stanie z tą przesyłką?
@Isabella_Snape teraz Allegro One dzielnie stanie na wysokości zadania
Pewnie będą potrzebne jakiś dane zwiazane zprzesyłką , powklejaj tu co masz pomijając dane osobowe .
Nie wiem, czy dobrze rozumiem, jeśli chodzi o numer przesyłki to : Allegro
To zwrot Smart a jak wysyłka z Allegro to właściwie bym się nie przejmował, ale zapytajmy: @Allegro_One
Więc ta przesyłka nie wróci do mnie tylko allegro raczej będzie starało się ją dostarczyć?
@Isabella_Snape jest tu ma Gadane osoba , która się nazywa @Allegro_One
kompetentna niby i czasem nieco pomocna .... jak się uda, pewnie teraz siedzi w kącie i gryzie palce bo nie wie co z fantem zrobić , ale są również dziewczyny @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ , jak dostanie od nich w karczycho to może się ruszy i cóś z tego będzie
Zaczekaj spokojnie na osoby bardziej pomocne mające wgląd w historię Twoich zakupów , bo my pozostałe biedne żuczki możemy sobie tylko gdybać .
@Isabella_Snape Dziękujemy za zgłoszenie. Już zajmujemy się weryfikacją losów przesyłki Będziemy Cię informować na bieżąco. Prosimy o chwilę cierpliwości.
@Allegro_One Czy coś już wiadomo w sprawie tej przesyłki?
@Isabella_Snape Wczoraj 5.09 o godzinie 19:59 otrzymałaś maila z informacją, że sprawa jest przez nas weryfikowana. Proszę oczekuj na dalsze wiadomości w sprawie numer 35745596.