Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie otrzymałem kodu odbioru paczki do Allegro One Box. Według statusu zamówienia paczka już jest dostarczona i czeka do jutra na odbiór. Jednak nie mam żadnej możliwości odbioru (brak opcji odbiór paczki w zamówieniu), oraz także nie zostałem w ogóle powiadomiony o fakcie dostarczenia przesyłki do paczkomatu (zobaczyłem dopiero przypadkiem w statusie zamówienia) . Proszę o pomoc i informację jak mogę przedłużyć czas odbioru bo w czasie który pozostał nie jestem w stanie ponownie udać się po paczkę. Numer przesyłki ALE00007F7884DD. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
sms, mail, zakładka -moje zakupy>nie ma?
Sms ani mail mi nie przyszedł, spam też nie. W zakładce moje zakupy jest tylko info że dostarczone i czeka na odbiór, nie ma nigdzie kodu.
@Eustachjus Cześć. 🙂 Kod odbioru znajdziesz w zakładce Kupione (w szczegółach zakupu). Paczkę odbierz do 19 kwietnia (do godziny 20:00).
Tak jak napisałem, nie mam kodu, nie ma go w szczegółach zakupu, nie ma go w historii przesyłki nie ma go nigdzie. Całą stronę szczegółu zakupu bardzo dokładnie przeczytałem i przeklikałem wszystko co się da i nigdzie go nie ma.
A co do terminu to pokazuje, że czas jutro do 11.
@Eustachjus Termin odbioru jest taki, jak napisałam wyżej (obecnie po przedłużeniu odbioru nie aktualizuje się on w zakładce Kupione, zatem nie ma wyjścia, musisz mi zaufać).
Jeśli nie otrzymałeś kodu odbioru, to zadzwoń pod automatem na numer 616 306 997. Pracownik Allegro pomoże Ci odebrać paczkę.