anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesyłki

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Przesyłka miała dotrzeć do mnie w dniu wczorajszym. Do chwili obecnej nie otrzymałem jej. Od wczoraj od godzin porannych jest w doręczeniu. Inne przesyłki dotarły dzis do tego samego paczkomatu, mimo że wysłane były później. Proszę o interwencję.

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @maciulek5, podaj proszę numer przesyłki o której wspominasz.
Sprawdzimy co się stało 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

A001UX0IP2

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@maciulek5 Z tego co widzę zgodnie z przewidywanym czasem dostawy, paczka powinna dotrzeć maksymalnie dzisiaj do końca dnia. Jeśli tak się nie stanie, daj znać. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Trochę to dziwne, ponieważ przesyłki zamówione później dotarły do mnie a ta konkretną nie.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@maciulek5 co się dziwić jak wozi to trzech przewoźników losowo przydzielanych przez allegro, UPS - DPD jako tako ogarniają a nieszczęsna paczka pewnie jest wieziona One Kurierem należącym do allegro 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Zapewne tak.

Pierwszy i ostatni raz korzystam z usług tego przewoźnika.

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#11 Animator#

To korzystając z "darmowej" dostawy SMART będziesz się musiał się przyzwyczaić bo nawet do automatów wkrótce nie będziesz miał wyboru (kuriera już nie możesz wybrać)

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@budowlaniec2019  napisał(a):

To korzystając z "darmowej" dostawy SMART będziesz się musiał się przyzwyczaić bo nawet do automatów wkrótce nie będziesz miał wyboru (kuriera już nie możesz wybrać)

@budowlaniec2019 z tym dniem przestanę tu robić zakupy ( kurierskich już nie robię ) a jako sprzedawca zrezygnuje ze smarta i zostawię samego InPosta 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Po za tym trzy przesyłki które dziś otrzymałem dowoził ten sam przewoźnik co tą którąa miała być wczoraj.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@maciulek5  napisał(a):

Po za tym trzy przesyłki które dziś otrzymałem dowoził ten sam przewoźnik co tą którąa miała być wczoraj.

A skąd wiesz jak jej ni masz, wszystkie mają numer podobny ale wozi je trzech kurierów. dopiero jak odbierzesz zobaczysz po etykiecie 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Wiem bo dzwoniłem na infolinię i tam mi podali przewoźnika.

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@kostas11 To zależy od rejonu. U mnie DPD odbiera paczki z One Box raz w tygodniu.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Witam. Niestety nie otrzymałem przesyłki do końca wczorajszego dnia. Nie wiem co mam myśleć na ten temat? Proszę o interwencję w tej sprawie.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@maciulek5 zgłoś reklamację do allegro na nieterminowa dostawę. Jak to było w smart to zgłosić może nadawca - allegro lub odbiorca - ty. 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@maciulek5 Widzę, że Twoja sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji nr 50610048. Wkrótce otrzymasz kolejną wiadomość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

maciulek5
#7 Wielbiciel#

Niestety nie jest wyjaśniona!!!

oznacz moderatorów

Client:39632926
#1 Nowicjusz#

Cześć, sprawdzicie przy okazji moją przesyłkę A001UVVZ07? 31.03. odebrane od nadawcy i wisi, żadnych zmian statusu. Miała być wczoraj.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:39632926 Weryfikuję sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:39632926 Doradca interweniuje już w sprawie Twojej przesyłki.  

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów