Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj 01. 04 godz. 14:36 paczka została odebrana przez kuriera i nic się nie zmieniło w jej historii. Paczka to A001V5NMH0, bardzo na nią wyczekuje, ponieważ to część do auta i czekam z jej wymianą.
@Kszychu212 nic nowego, pamiętaj że mają regulaminowo 3 dni robocze na dostawę, na przyszłość warto rozważyć np. InPost Paczkomat 🙂
@Kszychu212 nie znasz regulaminu usługi jaką wybierasz?
po co wybierasz jakieś wynalazki? - paczki inpostu odbiera kurier inpostu - kto odbiera allegro łany?
Bardzo dziwne, nigdy tak nie miałem, powiedziałbym, że przychodzą zawsze o wiele szybciej niż inpost. Na drugi dzień albo tego samego dnia.
Będę miał na uwadze kolejnym razem. Aktualnie to pierwsza taka moja sytuacja.
@Kszychu212 I tak masz szczęście, że została odebrana. Paczki Allegro One leżą w automatach po 3-4 dni robocze, zanim kurier łaskawie pofatyguje się po odbiór.
Bardzo dziwne, nigdy tak nie miałem, powiedziałbym, że przychodzą zawsze o wiele szybciej niż inpost. Na drugi dzień albo tego samego dnia.
Będę miał na uwadze kolejnym razem. Aktualnie to pierwsza taka moja sytuacja.
@Kszychu212 U mnie to jest standard cotygodniowy.
Czy moderator/ka może mi pomóc zlokalizować paczkę i ustalić kiedy będzie dostarczona?
@Kszychu212 Widzę, że po zgłoszeniu przez formularz, konsultant już interweniuje w tej sprawie. Otrzymasz odpowiedź w korespondencji nr 50622022.
Tak. Już do niego zadzwoniłem. Dziękuję za odpowiedź, czekam na wyniki interwencji.