anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak przesylki w automacie allegro one. Po otwarciu brak paczki w skrytce.

Client:104471170
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:104471170 zgłoś w automacie "mam uwagi do paczki"  inaczej w systemie będzie że odebrałeś 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

zgłosił,już trzeci dzień czekam na jakiekolwiek informacje

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zgłoś od razu uwagi do odbioru albo zadzwoń na infolinię, oraz zgłoś do sprzedającego to on odpowiada za przesyłkę do chwili odbioru.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie skorzystam już z tej usługi allegro one box, z inpostem nie było takich problemów

oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Jako sprzedający - niestety, za chwilę wszyscy sprzedawcy będą zmuszeni do udostępniania wysyłek przez Allegro One - wymóg dla SMARTA. Aż mnie strach ogarnia czytając co się dzieje z tymi dostawami. Jakość obsługi - mizerna. I taka pewnie będzie ocena dla sprzedawcy w komentarzu. 

No, ale Allegro już się z niczym nie kryje i idzie "na żywioł" - teraz wiadomo, że chodzi tylko o kasę:

- wypowiadanie umów SMART ze zwrotem środków i możliwość zawierania nowych - droższych

- wprowadzanie dla sprzedawców dodatkowych opłat za płatności elektroniczne przez kupujących

- dźwiganie dopłat sprzedających do przesyłek SMART

- przedwczesne zakończenie programu dla sprzedawców (darmowe wyróżnienia za wystawianie)

- co jeszcze - już nawet nie wiem lub nie chce mi się szukać

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104471170 przesłałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Wkrótce otrzymasz informacje drogą mailową. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów