Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:104471170 zgłoś w automacie "mam uwagi do paczki" inaczej w systemie będzie że odebrałeś 😞
zgłosił,już trzeci dzień czekam na jakiekolwiek informacje
Zgłoś od razu uwagi do odbioru albo zadzwoń na infolinię, oraz zgłoś do sprzedającego to on odpowiada za przesyłkę do chwili odbioru.
Nie skorzystam już z tej usługi allegro one box, z inpostem nie było takich problemów
Jako sprzedający - niestety, za chwilę wszyscy sprzedawcy będą zmuszeni do udostępniania wysyłek przez Allegro One - wymóg dla SMARTA. Aż mnie strach ogarnia czytając co się dzieje z tymi dostawami. Jakość obsługi - mizerna. I taka pewnie będzie ocena dla sprzedawcy w komentarzu.
No, ale Allegro już się z niczym nie kryje i idzie "na żywioł" - teraz wiadomo, że chodzi tylko o kasę:
- wypowiadanie umów SMART ze zwrotem środków i możliwość zawierania nowych - droższych
- wprowadzanie dla sprzedawców dodatkowych opłat za płatności elektroniczne przez kupujących
- dźwiganie dopłat sprzedających do przesyłek SMART
- przedwczesne zakończenie programu dla sprzedawców (darmowe wyróżnienia za wystawianie)
- co jeszcze - już nawet nie wiem lub nie chce mi się szukać
@Client:104471170 przesłałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Wkrótce otrzymasz informacje drogą mailową.