anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka AllegroOne nie dotarła w przewidywanym czasie.

atrock92
#1 Nowicjusz#

Witam
Pomijam to ze przesylka nie dotarła w 24h a taką usluge zamówiłem. Niestety wygląda na to, ze utkneła na jakimś magazynie, co nigdy mi sie nie zdażyło.
Nr allego one A0000F8E60. Proszę o podanie korespondującego numeru przesylki do sledzenia w aplikacji przewoznika (UPS?).

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

a czego się spodziewałeś ?... masa wątków tu na Gadane związanych z wątpliwą jakością tej usługi , a od września będzie jeszcze gorzej  . 

oznacz moderatorów

atrock92
#1 Nowicjusz#

spodziewałem sie ze bedize tak jak zwykle. korzystam z AllegroOne od bardzo dawna i nigdy się nie zawiodłem.
Czy jest tu jakis moderator zeby zidentyfikował mi numer przewozowy UPS?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

atrock92
#1 Nowicjusz#

przesyłka nagle zmieniła status na "w doręczeniu". w zwiazku z tym dziekuje za pomoc 😉 niemniej jednak, z checia dowiem sie jaki byl numer UPS i jak tam wygladaly statusy,

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

@atrock92 dowiesz się dopiero gdy dostaniesz przesyłkę, allegro zwykle nie udziela takich informacji. 

oznacz moderatorów

atrock92
#1 Nowicjusz#

szkoda, bo przegladajac stare posty, z 2022 nie mieli problemu zeby na zyczenie taki numer podać.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zapytaj sprzedającego, powinien wiedzieć.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@atrock92 "Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego lub Przesyłki kurierskiej w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze)"

“Next Day” (“Dostawa jutro”) – Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze)"

Jakby nie patrzeć to wszystko zgodnie z regulaminem usługi.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@atrock92 według statusu przesyłka została już przekazana do doręczenia. Nie ma numeru UPS, ponieważ paczka jest obsługiwana przez Kuriera One. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów