Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Pomijam to ze przesylka nie dotarła w 24h a taką usluge zamówiłem. Niestety wygląda na to, ze utkneła na jakimś magazynie, co nigdy mi sie nie zdażyło.
Nr allego one A0000F8E60. Proszę o podanie korespondującego numeru przesylki do sledzenia w aplikacji przewoznika (UPS?).
a czego się spodziewałeś ?... masa wątków tu na Gadane związanych z wątpliwą jakością tej usługi , a od września będzie jeszcze gorzej .
spodziewałem sie ze bedize tak jak zwykle. korzystam z AllegroOne od bardzo dawna i nigdy się nie zawiodłem.
Czy jest tu jakis moderator zeby zidentyfikował mi numer przewozowy UPS?
przesyłka nagle zmieniła status na "w doręczeniu". w zwiazku z tym dziekuje za pomoc 😉 niemniej jednak, z checia dowiem sie jaki byl numer UPS i jak tam wygladaly statusy,
@atrock92 dowiesz się dopiero gdy dostaniesz przesyłkę, allegro zwykle nie udziela takich informacji.
szkoda, bo przegladajac stare posty, z 2022 nie mieli problemu zeby na zyczenie taki numer podać.
Zapytaj sprzedającego, powinien wiedzieć.
@atrock92 "Same Day” (“Dostawa Dzisiaj”) - Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Paczki pocztowej kierowanej do Automatu Paczkowego lub Przesyłki kurierskiej w tym samym dniu roboczym, w którym Przesyłka została nadana (gwarantowany termin doręczenia wynosi dwa Dni robocze)"
“Next Day” (“Dostawa jutro”) – Usługa świadczona z deklarowanym terminem doręczenia Przesyłki kurierskiej w najbliższym dniu roboczym lub w sobotę niebędącą świętem, przypadającym po dniu nadania Przesyłki (gwarantowany termin doręczenia wynosi trzy Dni robocze)"
Jakby nie patrzeć to wszystko zgodnie z regulaminem usługi.
@atrock92 według statusu przesyłka została już przekazana do doręczenia. Nie ma numeru UPS, ponieważ paczka jest obsługiwana przez Kuriera One.