Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem produkty do punktu odbioru Allegro One Box przy ul. Kameliowej 3A w Gdyni - to była nowa opcja, wcześniej z niej nie korzystałem, ale adres mi pasował. Wczoraj dostałem powiadomienie o oczekującej pierwszej przesyłce. Udałem się pod wskazany adres - i tu problem: NA MIEJSCU NIE MA PACZKOMATU ALLEGRO! Jest Orlen Paczka oraz DPD, ale Allegro nie ma. Zdezorientowany, pomyślałem, że może Allegro ma jakiś układ z Orlen Paczką i wpisałem podany w SMSie kod odbioru na ekranie tego paczkomatu, ale otrzymałem informację "kod nieprawidłowy". Z kolei paczkomat DPD obsługiwany jest tylko za pomocą aplikacji - próbowałem ją ściągnąć, ale okazało się, że mój telefon (Huawei) nie chce jej zainstalować. I pozostałem bezradny, nie mogąc odebrać przesyłki z nieistniejącego punktu odbioru. A za chwilę do tego samego punktu przyjdzie kolejna przesyłka. CO MAM ZROBIĆ???
@Client:36783759 Wskaż proszę numer przesyłki Allegro One, której dotyczy zgłoszenie.
A0002IJM25
Mam też już wiadomość, że w tym samym punkcie czeka na mnie kolejna przesyłka. Ale problem nie w nich, tylko w braku paczkomatu Allegro pod podanym adresem. Powtarzam, że znajdują się tam tylko paczkomaty DPD i Orlen Paczka.
Podobno koło fryzjera (U Ewy i Marka), obok schodków ha haha. Żeby nie było ja nie znam Gdyni 🙂 Nawet odczyty pyłów są z dziś
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obok bloku, przy schodach do salonu fryzjerskiego
Godziny otwarcia:Otwarte całodobowo
Bardzo dobra
Pyły | |
---|---|
Pm 2.5 |
|
Pm 10 |
|
@Client:36783759 Tak, rozumiem, że problem dotyczy automatu, a nie przesyłek. Jednak numer jest niezbędny do weryfikacji zgłoszenia. Proszę Cię o chwileczkę cierpliwości. Przekazałam sprawę do odpowiedniego zespołu. 🙂
Allegro box są dobrze zakamuflowane
@Client:36783759 szukaj w krzakach, bo są zielone i zarośnięte takie ekologiczne co by się nie rzucały w oczy i klient nie mógł ich znaleźć 🙂
Powinien być gdzieś tu
Powinien, ale go tu nie ma. Albo jest naprawdę dobrze ukryty przed wzrokiem niepowołanych i powołanych.
A może go po prostu w nocy ten tego 🙂
Za winklem też nie zauważyłem żadnego paczkomatu.
@Client:36783759 kameliowa 3A jest z drugiej strony budynku, a miejsce na paczkomat pasuje między schodami a wejściem 3A (po lewej są drugie schody do fryzjera, ale mi ucięło.
@Client:36783759 update - krzyżykiem zaznaczone potencjalny skarb, strzałka wskazuje kameliową 3A 🙂 Szukaj krzaków 🙂
OK, problem rozwiązany, podjechałem jeszcze raz. Trzeba obejść cały blok, paczkomat Allegro jest z całkiem przeciwnej strony niż pokazuje nawigacja nastawiona na podany adres... 😕 Niezbyt to intuicyjne. Ale jest.
No ale że nie zrobiłeś jego fotki to ja jestem zawiedziony 🙂
Paczkomat ALLEGRO ONE BOX jest z DRUGIEJ strony budynku 🙂