Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Firma [edytowano] to uczciwa firma?
@Client:47464780 Są na urlopie, a ty łazisz i zakładasz po kilka wątków, po co? Masz na pół strony kiedy jest urlop. Jest to duży, zaufany sklep. Właściciele obkleili wszystkie media o urlopie, więc jak ci to nie odpowiadało, należało nie składać zamówienia lub poczekać na jego zakończenie. Jak wrócą z urlopu, nadrobią zaległości i wyślą.
@Client:47464780 nie podawaj proszę danych sprzedającego oraz swoich na publicznym forum.
Powyżej widzę, że inni odpowiedzieli na Twoje wątpliwości.
@gdvorek napisał(a):
@Client:47464780 nie podawaj proszę danych sprzedającego na publicznym forum.
Doprecyzuj proszę swoje pytanie jakie są Twoje obawy?
@gdvorek To jest właśnie przykład, dlaczego Allegro zlikwidowało opcję urlopu w serwisie. Nawet jak się wywali kupującemu wielką informację o urlopie, to w niektórych przypadkach i tak nie przeczyta lub nie zrozumie.
Wysłałem zamówienie na Obrus 150X90 kolor szary w prostokąty na ogłoszenie na Allegro w Sklepie: [edytowano] i zapłaciłem przelewem bankowym w dniu 04.09.2025r. godz.19:29:50 na kwotę 71 zł.Firma ta ogłasza się na Allegro.Do tej pory nie dostałem od nich żadnej informacji dotyczącej zamówienia.Nie chcę wyciągać daleko idących wniosków ale proszę sprawdzić tę Firmę pod kątem rzetelności.Pozdrawiam [edytowano].
@Client:47464780 To po co zamawiasz w sklepie, w którym sprzedawca ma urlop? 😉