Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na tą chwilę nie ma w regulaminie jednoznacznej odpowiedzi, jeżeli Allegro nie obciąża sprzedającego to w zasadzie Allegro powinno podjąć decyzję co z towarem, ale oni nigdy nie robią tego, zostaje to w twoim sumieniu.
Allegro proponuję mi wypełnienie wniosku z allegro protect dlatego że nie mogę dogadać się ze sprzedawcą chciałabym to zrobić ale nie wiem czy jeżeli uznają go za pozytywny i dostaje zwrot pieniędzy za towar (w tedy obciąży to sprzedającego bo będzie musiał oddać im pieniądze które oni wyślą mi) to czy będę musiała oddać mu ten towar bo w regulaminie nie ma nic o tym napisane
Oddał bym... chyba że przesyłka droższa od towaru wtedy sprzedawca może zrezygnować ze zwrotu.
Potrzebuje konkretnej odpowiedzi czy trzeba czy nie trzeba a jeśli tak to od czego jest to zależne?
@Client:85583706 Jeżeli Allegro obciąży sprzedającego zwrotem z AP to towar powinien być oddany > jeżeli nie, to wtedy należy do Allegro > to oni podejmują decyzję co z nim zrobić./
Według moderatorek sprzedawca powinien sobie na swój koszt odebrać @Client:85583706