Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
@gayowy Niestety przekierowanie nie jest możliwe. Jeśli nie odbierzesz paczki, wróci ona do nadawcy.
Dzień dobry
Zamówiłam paczkę do one allegro. Gdy próbowałam znaleźć punkt odbioru nie udało mi się to. Czy można go przekierować gdzieś indziej?
Pozdrawiam
Można, ale nie za darmo>możesz spróbować tu a w ramach...napisz dokąd i zawołaj: @Allegro_One
Czy można przekierować paczkę z allegro box
@Paus1 przykro mi ale się nie da, można jedynie poprosić o przedłużenie paczki o dzień czy dwa jak masz problem z odebraniem, a żeby nie blokować i tak zapchanych automatów, można poprosić kogoś o odebranie 😄
Można, ale tego nie robią, możesz jedynie odebrać później.
chciałem zmienić automat allegro one box na inny niż podałem przy zakupie
@pio_kus Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Jeśli paczka nie została jeszcze wysłana, to anuluj zamówienie i zrób zakup jeszcze raz (z wyborem odpowiedniego zamówienia)
Tzn, jaki ? inny przewoźnik? - nie da się, musisz anulować zakup i kupić z wybraną dostawą.
Hej czy mozna ( jeżeli tak, to jak) przekierować przesyłkę Allegro One Box, zielony automat z jednego punktu do drugiego? Przesyłka jeszcze trafiła dopiero do 1 magazynu. Kupiłem wiele rzeczy, wszystkie zostały prawidłowo skierowane do ulubionego paczkomatu InPost, jedna trafiła do AllegroBox do miasta oddalonego o 150km
paczka A000XEFZF2
wybrany paczkomat A004429
@palik_25 Niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli paczka nie zostanie odebrana z punktu, wróci do nadawcy. Sugeruję kontakt ze sprzedającym w celu ustalenia nowej formy wysyłki towaru lub porozumienia w sprawie odstąpienia od zakupu.
Dzień dobry,
Wczoraj wieczorem złożyłem zamówienia i zaraz potem okazało się, że wybrałem zły punkt odbioru - wcześniej tam zamawiałem ale już nie przebywam w tym miejscu i długo nie bedę.
Numer przesyłek to A000T7F041 oraz A000TA6811.
Czy jest możliwe przekierowanie do punktu:
AL029DW1
Kwidzyńska 3-5
51-415 Wrocław
Pozdrawiam,
Jakub
@sugaryman było od razu napisać do sprzedawcy, po nadaniu przekierować się nie da 😞
Tak zrobiłem, napisałem do sprzedawcy w kilka minut po zamówieniu i miał zmienić, ale dziś dostałem odpowiedź że się nie da.
Oznaczyłem jako zwrot i zamówiłem jeszcze raz - więc już nieaktualne.
Chciałbym przekierować swoją paczkę, paczka podobno ma dziś być dostarczona, ale musiałem pilnie wyjechać, a potrzebuje tego zamówienia. Czy jest jest możliwe przekierowanie ?
@Client:50217301 Nie ma takiej możliwości, można tylko wydłużyć odbiór. Jak Cie nie będzie dłużej to odstąp od umowy zakupu- zwrot.
Dzień dobry,
zamówiłam przez allegro słuchawki od razu po opłaceniu skontaktowałam się ze sprzedawcą że wybrał się zły adres tak naprawdę zmiana w numerze mieszkania dostarcza Allegro One chciałabym to przekierować albo pod właściwy numer albo najlepiej do paczkomatu. Sprzedawca odpisał że nie może nic z tym zrobić.
@Jutia94 I Allegro także Ci nie przekieruje, może przedłużyć odbiór, zakup od prywatnego czy firmy?
Od firmy i to większej Avans, większość firm przewozowych ma taką opcję i nigdzie nie musiałam się o to prosić zbytnio i załatwiane było automatycznie przez ich stronę. Dziwne że taki gigant jak Allegro One ma z tym problem. Cóż jak tak to chyba kolejne przesyłki będę już przesyłać inną firmą.