Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka ma status nadana potrzebuje przekierować paczke do innego miasta
@Client:74667150 Napisz w tej sprawie do nadawcy. Być może będzie mógł jeszcze zmienić dane po kontakcie z przewoźnikiem.
@Client:74667150 Nie przekierowują paczek One Box ale próbuj.
Czy mogę przekierować paczkę one box
Przesyłka A000U3LUL6
z AL002KOS na AL005KLI
@skont nie ma takiej możliwości 😞
Dzień dobry;
Czy udałoby się przekierować paczkę, która jest w doręczeniu do Allegro One Box?
Numer przesyłki to: A000UKD1N4
Z One Box ul. Rynkowa 2, Teresin
do:
Z góry dziękuję za pomoc.
KG
@_kasita_ Cześć. 🙂 Przykro mi, ale nie ma możliwości przekierowania paczek na życzenie.
Nie przekierują, możesz wydłużyć czas odbioru.
Witam, proszę o informację czy jest możliwość przekierowania paczki do innego paczkomatu w kraju (Allegro One Box) ? Dokonałem zakupu, mieszkam w Łodzi a paczka została umieszczona w paczkomacie Allegro One Box w Gdańsku. Podczas dokonywania opłaty nie zwróciłem uwaga, że jest inne miasto dostawy. Inne przesyłki trafiły do Łodzi. Pozdrawiam serdecznie Robert.
@Jagoda2017 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Przesyłki są przekierowywany tylko w wyjątkowych przypadkach, takich jak awaria automatu.
Jak od formy to zrób zwrot, kupisz od nowa z prawidłowym adresem.
Czy można zlecić przesłanie paczki Allegro One Box do innego Allegro One Box, zielony automat?
@mariojac przykro mi, ale nie. Jeśli to pomoże możemy przedłużyć czas na odbiór paczki (maksymalnie o 48h) z One Boxa w którym przesyłka jest umieszczona.
Dzięki za odpowiedź. Niestety przedłużenie czasu na odbiór nic nie zmieni. Paczka poszła do miejsca gdzie byłem na urlopie i jednorazowo odbierałem paczkę - niestety w ustawieniach nie przywróciłem aktualnego adresu.
Nie.
Czy mogę prosić o zmianę paczkomatu Allegro One Box AL035GA1 na AL002GA1.Dziękuję
nie tu , gadaj ze sprzedawcą , jeśli nie wygenerował etykiety to ma możliwość zmienić .
Możesz prosić, ale nie zmienią.
Cześć @spirityst. Proszę, skontaktuj się w tej sprawie ze sprzedającym. Nie można edytować adresu na wygenerowanej już etykiecie, ale sprzedający może ją anulować i stworzyć nową, z innym adresem dostawy.
Czy można przekierować przesyłkę do innego zielonego paczkomatu?
Przesyłka A000LOMT64, nowy paczkomat A004973