Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Siersciuch1986 Dzień dobry 🙂 Swoje zamówienie odbierz do 14 stycznia, do godziny 23:00. 🙂
Cześć @Allegro_One czy można przedłużyć paczkę ALE000054CECB2A o 24h ? Termin upłynął dzis kolo południa.
@paacyk sprawdziliśmy to i z informacji w naszym systemie wynika, że przesyłka została odebrana 🙂
Tak, paczkę udało się jeszcze odebrać, dziękuję za reakcje 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czy mogę prosić o przedłużenie czasu odbioru paczki allegro one nr paczki ALE00004959C898 o dodatkowe 48h? Nieoczekiwany Wyjazd 😞
@wilk-w10 Dzień dobry. 🙂 Nowy termin odbioru paczki to 17.12.2022, 23:00:00
Dziękuję bardzo. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!
Mogę poprosić o przedłużenie odbioru o 24h ALE000056DBA0DD
@kamil-karski gotowe 🙂 Przesyłka będzie czekać na odbiór do 19.01.2023 do godziny 11:00 🙂
Dzień dobry, proszę o przedłużenie możliwości odbioru przesyłki nr ALE000055B3CC97 Pozdrawiam
@AngelikP z informacji w naszym systemie wynika, że przesyłka o tym numerze została juz odebrana 🙂
W jaki sposób mogę przedłużyć odbiór paczki Allegro One Box?
@marcinbelno podaj numer przesyłki oraz informację do kiedy odbiór ma zostać przedłużony, pomożemy 🙂
ALE000057E43DFA (Łódź, Ketliga paczkomat) do 21 stycznia
@marcinbelno zrobione 👍 Przesyłka poczeka na Ciebie do 21 stycznia do 11:50.
Dziękuję, czy jakieś powiadomienie otrzymam na koncie allegro czy też smsem?
@marcinbelno nie, nie otrzymasz powiadomienia i w aplikacji nic się nie zmieni, ale kurier nie wyciągnie Twojej przesyłki do wskazanego czasu, więc będzie na Ciebie czekać 🙂
Dzień dobry .Czy można przedłurzyć termin odbioru paczki ALE0000567D2240 do piątku 20 ?
,, przedłurzyć,, się nie da ,ale przedłużyć ....być może ...... wołam straż @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_