Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam,
Proszę o wydłużenie odbioru paczki z allegro box one o 12h. Numer paczki: ALE00001CE29D85
@klaudys002 gotowe 🙂 Na wszelki wypadek przedłużyliśmy odbiór o 24h, żebyś na pewno zdążyła.
Dzien dobry,
Prosze o przedluzenie przesylki A000XT1OO5 o 24h
Pozdrawiam, Piotr
@siwinxy gotowe!
Dzień dobry, potrzebuję pilnie przedłużyć odbiór swojej przesyłki w allegro one box
@Allegro_One a może wprowadzić tak jak ma InPost że w aplikacji można przedłużyć za drobną opłatą ??? Bo z czasem poprawicie pewnie jakość obsługi a może zmienicie na lepszego przewoźnika i będzie brakować skrytek 😄
@Client:50174697 Podaj nam numer tej paczki.
Paczka została już doręczona, więc niestety nie możemy przedłużyć czasu na odbiór.
Dzień dobry,
Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru zamówienia paczki z zielonego automatu? Paczka jest do odbioru dzis, ale obawiam się, że mogę się nie wyrobić.
Nr zamówienia
e1eeae42-1113-11ed-a52f-07b24144fb28
Adres paczkomatu
ALO11WPI
@Client:75986838 oczywiście, chętnie pomożemy! Czy przedłużenie o 24h wystarczy?
Tak, jak najbardziej 😉
@Client:75986838 gotowe 🙂 Przedłużone nawet do 5.08 do godziny 20:00, więc na pewno zdążysz odebrać. Pozdrawiamy!
Dziękuję bardzo! 😉
Czy nowy czas do odbioru będzie pokazany na moim koncie? Bo ciągle pokazuje się pierwotny, że mam czas do dzisiaj
Dzień dobry, jak mogę przedłużyć czas odbioru przesyłki z Allegro One Box o jedną dobę?
@fotoszok poprosimy o podanie numeru tej przesyłki 🙂
Numer przesyłki to ALE000023A2E1D2
@fotoszok gotowe, odbiór został przedłużony do 7.08 do godziny 20:00 🙂
Super, dziękuję bardzo