Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A000YTL0B8 do 26.08.2024.Dziękuję
@kawusie maksymalnie możemy przedłużyć czas na odbiór o dwa dni, czyli w tym przypadku do 25.08, do końca dnia. Mam nadzieję, że to wystarczy, abyś odebrała paczkę.
Proszę o przedłużenie odbioru paczki A000Z0RE07 do dnia 26.08.2024.Dziękuję. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kawusie przedłużyłam czas na odbiór tej paczki maksymalnie jak mogłam, czyli do 25.08 do końca dnia.
Dziękuję
Proszę również o przedłużenie odbioru paczki A000YTL0B8 do 25 sierpnia.
@kawusie jak już wielokrotnie pisałam - czas na odbiór tej przesyłki został już przedłużony do 25.08 do końca dnia. Nawet jeśli informacja nie zaktualizowała się w aplikacji, to kurier nie wyjmie paczki wcześniej.
Dziękuję.
Nie wiem,czy się dobrze zrozumiałyśmy,ale prosiłam o przedłużenie odbioru dwóch przesyłek. Odbiór jednej z nich faktycznie został przedłużony,ale drugiej nie.
Proszę o sprawdzenie przedłużenia odbioru przesyłki A000YTL0B8.Dzisiaj otrzymałam informację,że jutro wróci do nadawcy.
Nie wiem,czy się dobrze zrozumiałyśmy,ale prosiłam o przedłużenie odbioru dwóch przesyłek. Odbiór jednej z nich faktycznie został przedłużony,ale drugiej nie.
Proszę o sprawdzenie przedłużenia odbioru przesyłki A000YTL0B8.Dzisiaj otrzymałam informację,że jutro wróci do nadawcy.
@kawusie już to wyjaśniam.
Za 18 godzin ma wrócić do nadawcy.
@kawusie sprawdziliśmy jeszcze raz Twoją przesyłkę i termin na pewno jest przedłużony do 25.08, do godz. 23:59, także możesz zignorować to powiadomienie.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ witam, czy mogłabym prosić o przedłużenie o dwa dni? numer paczki A000Z01MN8
@Client:81040210 proszę bardzo! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki 🙂
Czy można prosić o przedłużenie terminu odbioru dla 2 przesylek do soboty 24.08.2024? obie mają termin odbioru do czwartku 22.08.2024.
Numery przesylek:
1. A000YVF5E5
2. A000YX2BY2
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Katrina089 gotowe, przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
Dzień Dobry, można prosić o wydłużenie czasu odebrania przesyłki A000Z0UF43 do piątku? Z góry dziękuję.
Dzień dobry @Client:47019984! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do piątku do końca dnia.
bardzo proszę o przedłużenie odbioru o dwa dni, numer A000Z01MN8
z góry dziękuje