Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Client:102959394 Proszę, przedłużyłam czas na odbiór paczki o 48 godzin. 😊
Chciałabym przedłużyć odbiór mojej przesyłki A001GZV8D8 do 4.01.2025 do 15:00 jeśli mogłabym.
Dziękuję i pozdrawiam,
Rita
@rita1987 Proszę, gotowe! Przedłużyłam czas na odebranie przesłyki, zgodnie z prośbą. 😊
@Client:47697711 Mogę przedłużyć czas na odebranie paczki maksymalnie o 48 godzin, podaj proszę numer przesyłki. 😊
Czy można przedłużyć czas na odbiór przesyłki z punktu stacjonarnego?
@Ryszard_Lipton Podaj proszę numer przesyłki, zweryfikuję możliwość przedłużenia czasu odbioru w punkcie. 😊
A001GRPP92
@Ryszard_Lipton Gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór w punkcie o 48 godzin. 😊
Dziękuję!
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A001H7ALL5. Niestety nie zauważyłem że zamówiłem na domyślny adres będą na wyjeździe. Przesyłka jest do 12:30 w piątek. Ja zdołam odebrać ją dopiero w niedzielę.
Jeżeli nie ma takiej możliwości to proszę o informacje gdzie znajduje się punkt w którym można odebrać przesyłkę po terminie.
Pozdrawiam
Marcin.
@czaina_ Przedłużyłam czas na odbiór paczki, do 5 stycznia do godziny 12:31. 😊 Nieodebrana paczka jest zwracana do nadawcy.
Do 8.01 ?
@Client:28987191 Maksymalnie mogę przedłużyć czas na odbiór paczki o 48 godzin, jeśli mam to zrobić to podaj proszę numer przesyłki. 😊
A001H6YZA0
Cześć, @Client:28987191. Gotowe 🙂
Dzień dobry,
Ogromna prośba o przedłużenie odbioru
Cześć, @kaaasiaa777. Gotowe, przedłużyłam czas na odbiór. Proszę, abyś nie udostępniała na forum kodu do odbioru przesyłki i danych kontaktowych. Na przyszłość sam numer przesyłki wystarczy 🙂
Jasne, dziękuję bardzo
Witam
Jeżeli jest możliwość poproszę o dłuższy czas odbioru paczki z allegro box nr przesyłki A001H27YV7 mam ją do jutra do rana a dopiero w niedzielę będę na miejscu
z góry dziękuję