Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Client:41365472 Dzień dobry. Nowy termin odbioru paczki to 18.02.2023 r. (sobota), do godziny 20:00. 🙂
Czy można przedłużyć termin odbioru paczki ALE0000623F8ED9?
@werasdz Dzień dobry. 🙂 Ze statusu wynika, że paczka została już odebrana. 🙂
Witam
AL175DW1 zawiesił się.
Ekran pokazuje treść ale nie reaguje, zdalne otworzenie z aplikacji nie działa.
@Bartfel Dzień dobry. 🙂 Właśnie zrestartowaliśmy maszynę zdalnie i to powinno rozwiązać problem. Najmocniej przepraszamy Cię za utrudnienia.
Chciałabym przedłużyć odbiór paczki z Allegro one box AL052PO2, minął termin odbioru, ale paczkomat nie został jeszcze opróżniony
@maidli Dzień dobry. W tym przypadku nie ma możliwości przedłużenia czasu na odbiór paczki. Jest to możliwe wyłącznie wtedy, kiedy termin odbioru jeszcze nie upłynął. Postaraj się jak najszybciej odebrać paczkę. W przyszłości zachęcamy do kontaktu z nami jeszcze przed terminem odbioru, wtedy możemy pomóc.
Ok, tak myślałam. Dziękuję ślicznie za odpowiedź! Miłego dnia 🙂
Czy mogę prosić o przedłużenie pobytu paczki Allegro
ALE0000639FC99B do dzisiaj do 17:00
@Client:110036531 Dzień dobry. Termin odbioru paczki został zmieniony zgodnie z życzeniem. 🙂
szanowni Państwo, wczoraj oraz przedwczoraj próbowałam bezskutecznie odebrać paczkę nr ALE000063809074. Paczkomat w ogóle nie reagował ani na otwarcie paczki zdalne z aplikacji ani na próby wpisania kodu na wyswietlaczu.
Dziś przy próbie odbioru paczki dostałam informację, że upłynął termin jej odbioru.
Czy macie Państwo możliwość jakoś przedłużyć termin odbioru paczki lub istnieje jakies inne rozwiązanie?
bardzo zależy mi na zakupionych donicach
@xangelciax Dzień dobry. Termin odbioru paczki został przedłużony do 19.02., do godziny 9:00.
Jeśli problemy z odbiorem paczki znowu się pojawią, to zadzwoń proszę pod numer 616 306 997. Zrestartujemy maszynę i pomożemy Ci odebrać paczkę zdalnie.
@Client:44968741 gotowe, przesyłka poczeka na odbiór do 23.02.2023 🙂
@Allegro_One czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki o tydzień? Przesyłka była opóźniona, a ja w sobotę wyjechałem na tydzień. Numer paczki ALE000064CBEB7F
@mlazicki gotowe 👍 Data odbioru w aplikacji nie zmieni się, ale przesyłka poczeka na Ciebie do następnego poniedziałku.
Pięknie dziękuję
@Allegro_One Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o numerze ALE0000653BE050 o dwa dni. Z góry serdecznie dziękuję.
@Client:38594126 Przedłużyliśmy termin odbioru zgodnie z Twoim życzeniem.