Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@maro-be Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry czy mogę prosić o dodatkowe 24h dla paczki A000R7H056 ?
@Client:106591516 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Dla tej paczki czas na odbiór był już wydłużany na Twoją prośbę. Możesz odebrać przesyłkę do końca jutrzejszego dnia.
kończy mi się czas odbioru 4 godziny przed dotarciem do allegro one box, mozna wydłużyć czas odbioru przesyłki ?
@Qniu80 Podaj mi numer przesyłki, a wydłużę czas. 🙂
Dzień dobry. Chciałbym przedłużyć czas odbioru paczki nr A000R4FZZ0 do 29.06.2024 do godziny 12:00
@szypkiedo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
proszę o przedłużenie terminu dobioru do 28 czerwca do godziny 17:00 nr przesyłki [edycja] (Brit Care)
@big_szafa proszę 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry,
Proszę o przedlużenie terminu odbioru paczki nr A000RB35P1 do końca niedzieli 30.06.2024.
Dziękuję
Joanna
Dzień dobry, czy jest możliwość przedłużenia paczki w paczkomacie do poniedziałku rano? Niestety przez nieoczekiwany wyjazd nie zdazymy wczesniej odebrać.
Przesyłka - A000R9BZI4
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy mozna przedłużyć paczkę A000RBX1Z0 do 29.06.2024
@Allegro_One @la_nika proszę o przedłużenie paczki A000R9N597 do końca dzisiejszego dnia (28.06)
@Client:45182411 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Witam, chciałbym przedłużyć możliwość odbioru paczki o 6h. Czy jest taka opcja? Paczka A000RAU2Q1
@wiitkac proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki 🙂
Dzień dobry.
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioru paczki do 29.06 godz. 19?
Przesyłka numer: A000R9JNB8
Serdecznie dziękuję za pomoc,
Małgorzata [edycja]
niezamacopozdrawiamy😁 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @magorzatag 🙂 Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.