Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Ja_Katarzyna_ proszę 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Bardzo dziękuję !
Witam czy można przedłużyć przesyłkę w paczkomacie Allegro one box na dwa dni zapomniałam że jest do dzisiqk nie wyrobie się żeby ją odebrać a bardzo mi zależy na tej przesyłce
@Client:74771052 Widzę, że przesyłka jest już odebrana 🙂
Dzień dobry. Chciałabym przedłużyć odbiór 3 przesyłek do dnia 03.08.2024
Numery paczek to:
A000VLEZL2
A000VM8IG7
A000VRZA16
Dzień dobry @Client:118293190! Proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki, zgodnie z Twoją prośbą. 🙂
Proszę o przedłużenie
Mam w tym paczkomacie trzecia paczke.
A000VKLRE
Prosze o przedłużenie jej również do 01.08.2024 do 12 tak bym odebrał wszytskie 3.
Dziękuję.
@BeNy. gotowe 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie odbioru paczki A000VFOG82 o 24h. Pozdrawiam
Dzień dobry @errror_404! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Przesyłki są dwie w tym samym automacie: nrA000VPGL34 oraz nrA000VN84P6. Automat w Krakowie przy ulicy Kurzei12. Bardzo proszę o pomoc w przedłużeniu odbioru paczek. Pozdrawiam
@Cochiseee proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek do końca dnia 2.08.2024 🙂
Pięknie dziękuję!
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioruA000VIVFA7 o 48 h
@Client:104675939 gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry,
po opublikowaniu postu dostaję wiadomość o każdej nowej wiadomości w tym wątku. Czy mogłaby mi pani pomóc jak mogę zmienić tą funkcjonalność, aby nie dostawać powiadomień?
@marcian7 zachęcam do modyfikacji ustawień powiadomień na swoim koncie na Gadane. W obszarze Ustawienia powiadomień będziesz mógł samodzielnie zdecydować, jakie powiadomienia wyłączyć, jakie włączyć, a co zignorować. Do dzieła 🙂
Prosze o przedluzenie odbioru przesylki A000VVGVI1 z allegro one box do konca dnia 2 sierpnia 2024. Nie zdaze dojechac do paczkomatu na czas. Dziekuje!
@mar_kol proszę 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.