Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dziś ma dotrzeć do mnie paczka do allegro one box. Jednak dopiero w piątek ją mogę odebrać. Czy można zmienić termin dostawy na czwartek lub piątek, albo przedłużyć możliwość odbioru do piątku wieczorem? Mój numer paczki A001E89E91
Nie ma takiej możliwości tak długiego terminu.
@daniel16_92_16 Mogę przedłużyć czas o 48 godzin i tak też zrobiłam. Zatem masz czas na odbiór do 13.12.24. do godziny 12:27.
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przedłużenie możliwości odbioru paczki A001EL9ZL0 o 8 godzin.
@Alexandra2891 Gotowe!
Jeśli mogę się do Pani zwrócić to chciałbym przedłużyć odbiór paczki o numerze A001EKH926
@Client:101108431 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Prosze o przedluzenie odbioru A00119MU21 do soboty 14.09
@MajkaS96 Niestety maksymalnie mogę przedłużyć czas na odbiór o 48 godzin. Nowy termin to 13 września, godz. 10:09.
Dzień dobry. Poproszę o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki A001E92AU0. Wystarczą 2h. Dziękuję 🙂
@g_piotrek Widzę, że paczka została już odebrana. 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Czy możemy przekierować paczkę A001EKJ9K6
Do allegro one box przy ul. Grodziska 40, 05-840 Brwinów
Bardzo dziękuje
Iwona
@Isztfan_W przykro mi, ale nie mamy takiej możliwości. Czy chcesz, abym przedłużyła czas na odbiór tej paczki?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, bardzo proszę o wydłużenie terminu odbioru przesyłki (ALO49WY1) o 1 dzień.
moje kochane allegro, czy jest szansa na przedluzenie A001EJE6K0 chociaz o godzine? siedze na spotkaniu w pracy. bardzo dziekuje i milej pracy❤️
@soundlesswind ojej ale miła wiadomość! 🌼 Oczywiście, żaden problem, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. Miłej pracy i dobrego dnia!
Dzień dobry,
jest jest możliwość przedłużenia czasu na odbiór przesyłki do końca dnia.
Allegro
A001EB1KJ5
?
Dzień dobry @drzewo82! Przykro mi, ale przesyłka została już zwrócona do nadawcy.
Dzień dobry @Client:129233071! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór paczki nr A001EGII04.