Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem przez Allegro One Box, Przewidywany termin jest na dzisiaj (sobota). Paczka od rana ma status:
@Client:110211213 zamówiłeś najgorszą formą dostawy czas doręczenia zmienny raz jest tyle co deklarują raz 2 tygodnie a od czasu do czasu zeżrą paczkę w niebyt
@Client:110211213 Marne szanse.
To jest najgorsza forma dostawy. Allegro w przypadku tych wysyłek podaje czas doręczenia wyssany z palca, bo promowanie tej formy dostawy jest w ich interesie (konkurencja dla Inpost).
Czy paczka dotarła? mam analogiczna sytuację i ani w sobotę ani dzisiaj paczki nie dostałem.
ja czekam na paczkę, która została odebrana od sprzedającego 6go marca i do dnia dzisiejszego towaru brak. Ostatni raz korzystam z Allegro One, bo to jakaś kpina i robienie sobie żartów z klientów
Najlepiej korzystac ze sprawdzonych sposob dostawy jak InPost, w temacie Allegro One powinien wypowiedziec sie pracownik Allegro bo oni za to odpowiadaja.
Tak, dotarła 11.03. W moim przypadku poprostu weekend opóźnił paczke.
Ja też tak mam dość że opóźniona termin dostawy na 11.04 i dalej nie dostarczona nie wiem z kim mam się skontaktować