anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Sprzedający ma prawo pomniejszenia zwracanej kwoty zapłaconej za towar jeśli przesyłka nie zost

benita001
#7 Wielbiciel#

Sprzedający przy zwrocie wpłaty za zamówienie potrącił sobie 18zł za to, ze przesyłka nie została odebrana z punktu odbioru. Czy miał takie prawo?

oznacz moderatorów
45 ODPOWIEDZI 45

mdrogeria
#21 Demiurg#

@benita001 na pewno jest w zakładce ,,zwroty ,, Nie marudź bo wiem jakie środki idą z budżetu dla osoby niepełnosprawnej , ale tej na prawdę niepełnosprawnej  ,wstydziła byś się robić awanturę o 15 zyla .

oznacz moderatorów

benita001
#7 Wielbiciel#

No i tego już za wiele!  -  objawiłaś/eś najohydniejszą, najobrzydliwszą cechę ludzką jaką jest "bezinteresowna" ZAWIŚĆ i z tego zrobię taki użytek, jakiego się nie spodziewasz!

NIGDY W ŻYCIU NIE OTRZYMAŁAM Z TEGO "TYTUŁU" ANI JEDNEJ ZŁOTÓWKI !!!, BO PO PROSTU NIGDY O TAKĄ POMOC SIĘ NIE UBIEGAŁAM !!!

Wsparcie o jakim pewnie myślisz dostają w ogromnej przewadze niepełnosprawni od urodzenia, od dzieciństwa, którzy nigdy nie pracowali i nie mają żadnego dochodu! od niedawna rzeczywiście to mogą być spore pieniądze, dalece nawet więcej niż moja emerytura, --niekiedy nawet po dwakroć i po trzykroć! - , na którą ja pracowałam kilka dziesięcioleci.

Ale  ja tym nieszczęśnikom nie zazdroszczę, uczucie zawiści mnie jest obce.

Jeżeli masz jakiś dochód pozwalający na przeżycie, nie należy się żadna pomoc finansowa, 

mało tego za tzw. usługi (pożal się Boże) opiekuńcze musisz sam/a zapłacić.

Bezwarunkowa pomoc należy się za to alkoholikom i wszelkiego rodzaju patologii - im nie zazdrościsz? ...... i gdzie tu w moich wypowiedziach widzisz awanturę?

Myślę że gorzko pożałujesz tego obrzydliwego i chybionego strzału w moim kierunku.

Lepiej trzy razy pomyśleć i ugryźć się w język, nim się coś tak ohydnego chlapnie.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@benita001 Tak bardzo Cię zabolało ?, to wskazuje tylko na to ,że trafiłem w punkt ....pozdrowionka

oznacz moderatorów

benita001
#7 Wielbiciel#

Będziesz miał okazję udowodnić ...czy trafiłeś.

oznacz moderatorów

benita001
#7 Wielbiciel#

Nie było żadnego zastrzeżenia, zadnej informacji na ten temat.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@benita001 napisz coś więcej, odstąpiłeś od umowy ? to powinien Ci oddać to co wpłaciłeś za towar i najtańszą dostawę, koszt powrotu ponosisz Ty 🙂

Jak nie odstąpiłeś i naraziłeś sprzedawcę na koszty, czyli nie wywiązałeś się z umowy a nie chcesz towaru to sprzedawca odlicza wszystkie koszty - straty jakie poniósł 😞

jeszcze jest kwestia czy to zakup od osoby prywatnej czy firmy ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów