Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Widzę, że nie jestem pierwszy z tym problemem. Moja przesyłka do OneBox idzie już 3 dni, a zazwyczaj była już na następny dzień w paczkomacie. Brak żadnych wiadomości co się dzieje z paczką, status cały czas "w drodze".. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:70622008 przepraszamy za tę sytuację! Obecnie występują opóźnienia w doręczaniu przesyłek, musimy poprosić jeszcze o cierpliwość.
@Allegro_One a nie możecie o tym informować kupujących podczas wyboru Waszej metody ??? wiem że liczy się tylko kasa przejęcie rynku ale tak naprawdę najwięcej obrywamy my jako sprzedawcy !!!
@kostas11 ta metoda dostawy jest obecnie na siłę wciskana kupującym
my mamy coraz więcej wysyłek tym czymś
kompletnie nie rozumiem kupujących
@RED dziwisz się jak ludzie robią tu zadymę bo nie dostali 2 monet a tu takie smaczki za wybranie nawet kosztem czekania na paczkę tydzień czasu 😄 a do tego dodają co róż monety 😞 jak mam wysyp One Boxów to wiem że jest akcja rozdajemy monety, inaczej przez tydzień nikt tego nie wybiera 😄
Dwa stałe benefity, które przyznajemy w ciągu roku to:
Po odbiorze 1 paczki - kod na darmowy zwrot sprawnego, ale nieużywanego już elektrosprzętu. Dobrze się nim zajmiemy i damy mu drugie życie. Więcej o akcji.
Po odbiorze co 10 paczki - i dodaniu dedykacji dla bliskiej Ci osoby lub sprawy (masz na to 30 dni) sfinansujemy posadzenie drzewa w Twoim imieniu. Więcej o akcji.
Ale to nie wszystko!
Z naszymi partnerami przygotowaliśmy też dodatkowe benefity, dlatego:
Po odbiorze drugiej paczki w 2024 dostajesz kod na pobranie bezpłatnego kursu ze strefakursow.pl. Na naukę i rozwój osobisty nigdy nie jest za późno.*
Po odbiorze trzeciej paczki w 2024 otrzymasz kod na pobranie darmowego ebooka lub audiobooka z Legimi. W końcu każdy z nas potrzebuje czasem chwili odpoczynku i relaksu. *