Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, do której godziny są uzupełniane paczkomaty allegro one box? Koniecznie muszę mieć paczkę dzisiaj do 16:00 i nie mam pojęcia do której godziny może dojść paczka do paczkomatu. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Poważnie??? Poczytałeś trochę o tej metodzie przed takim zakupem. Te paczki potrafią dochodzić po 10 dni i nikt nie wie co się z nimi w tym czasie dzieje. Jak się człowiek śpieszy to wybiera inposta... Allegro robi wszystko by przymusić sprzedawców do dodawania tej metody dostawy, coraz więcej rodzajów trzeba do smarta udostępniać ale w parze z jakością to absolutnie nie idzie...
Zadzwoniłam do sklepu z którego zamawiałam i pan mi powiedział że mam wybrać taopcję jesli chce mieć towar szybko. Więc wykonałam jego polecenie. Generalnie nie korzystam z allegro box one. Więc dostowałam się do wytycznych sklepu.
Tam jest tyle niepewności że nie warto z tego korzystać.
Paczka doszła zgodnie z planem.
@robak133 przy dobrych wiatrach na weekend będzie . Jak się mylę to mnie popraw Allegro_One 🙂
@mdrogeria jak nie dotrze do piątku to w weekend na pewno nie będzie 🤣
@robak133 a masz w doręczeniu, ostatnio były posty że uzupełniają o 22 😞
@robak133 podaj proszę numer tej przesyłki, sprawdzimy co się z nią dzieje.
Wszystko, tylko nie ta forma dostawy, to gorsze od Poczty Polskiej, a i tak allegro zwali winę na sprzedającego!
Nie obrażaj poczty. Na drugi dzień wszystko do mnie dochodzi...
napisałem tylko, że to jest gorsze, gdzie obraziłem pocztę?
Żartowałam przecież. Tak na serio to bluzgam na każdą wysyłkę u nich. Ale za to dostawy pierwsza klasa...