anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie jest moja przesyłka allegro box

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

Witam, moja przesyłka Allegro One została przekierowana do paczkomatu tymczasowego na dobę. Doba upłynęła, czas na odbiór minął,  przesyłka nie została umieszczona w paczkomacie docelowym, zadnej informacji gdzie znajduje się teraz. Co zrobic????

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

mdrogeria
#21 Demiurg#

takie łony zwykle wracają do nadawcy , to nie Inpost Drogi Kliencie ... to nie Inpost .

oznacz moderatorów

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

Zwykle na odbiór przesyłki z paczkomatu są dwa dni. Przez to że moja paczka nie dość że trafiła do innego paczkomatu to nie miałam nawet możliwości odebrać jej w ciągu dwóch dni? Absurd

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@migotkaxs łony to jeden wielki absurd , zerknij ile tu jest podobnych Twojemu wątków ,sorrry , trochę Cię nastraszyłem , może jakoś paczka trafi do Ciebie  ,ale opisany wcześniej scenariusz jest wielce prawdopodobny . Wzywam dla Ciebie odsiecz  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

i pozdr 😀

oznacz moderatorów

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

@Allegro_One jak mogę odzyskać swoją przesyłkę?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@migotkaxs podaj numer tej przesyłki , niebawem odezwie się ktoś , kto Ci pomoże .

oznacz moderatorów

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

A000ZNHE89

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@migotkaxs przesyłka jest wciąż w tymczasowym automacie. 
Czy chcesz ją odebrać z tego automatu? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

Jeśli paczka zostanie przedłużona to pojadę tam, choć wcale paczkomat nie znjaduje sie w bliskiej okolicy. Oby mozliwosc odbioru była dostepna do końca jutrzejszego dnia, bo na "cito" nie mam jak się tam dostać.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika załatwi się ... prawda ? 🥀

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@migotkaxs proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do jutra do końca dnia. 

@mdrogeria no pewnie, że załatwię! 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

migotkaxs
#8 Zapaleniec#

Dziękuję! 🙌

oznacz moderatorów