Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, moja przesyłka Allegro One została przekierowana do paczkomatu tymczasowego na dobę. Doba upłynęła, czas na odbiór minął, przesyłka nie została umieszczona w paczkomacie docelowym, zadnej informacji gdzie znajduje się teraz. Co zrobic????
takie łony zwykle wracają do nadawcy , to nie Inpost Drogi Kliencie ... to nie Inpost .
Zwykle na odbiór przesyłki z paczkomatu są dwa dni. Przez to że moja paczka nie dość że trafiła do innego paczkomatu to nie miałam nawet możliwości odebrać jej w ciągu dwóch dni? Absurd
@migotkaxs łony to jeden wielki absurd , zerknij ile tu jest podobnych Twojemu wątków ,sorrry , trochę Cię nastraszyłem , może jakoś paczka trafi do Ciebie ,ale opisany wcześniej scenariusz jest wielce prawdopodobny . Wzywam dla Ciebie odsiecz @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
i pozdr 😀
@Allegro_One jak mogę odzyskać swoją przesyłkę?
@migotkaxs podaj numer tej przesyłki , niebawem odezwie się ktoś , kto Ci pomoże .
A000ZNHE89
@migotkaxs przesyłka jest wciąż w tymczasowym automacie.
Czy chcesz ją odebrać z tego automatu?
Jeśli paczka zostanie przedłużona to pojadę tam, choć wcale paczkomat nie znjaduje sie w bliskiej okolicy. Oby mozliwosc odbioru była dostepna do końca jutrzejszego dnia, bo na "cito" nie mam jak się tam dostać.
@la_nika załatwi się ... prawda ? 🥀
@migotkaxs proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki do jutra do końca dnia.
@mdrogeria no pewnie, że załatwię! 🙂
Dziękuję! 🙌