Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwsza przesyłka A0006DXGD9 powinna być w środę do odbioru, zależy mi na czasie. Jeżeli macie problemy z dostawami to powinien być jasny komunikat i moglibyśmy wybierać inna dostawę. Potrzebuje ta przesyłkę odebrać bezwzględnie dzisiaj. Druga przesyłka nadana wczoraj dziś powinna być do odbioru i tez po niej widu i słychu A0006ILIG2. Też potrzebuje odebrać dzisiaj, bo jutro jest święto i do pn nie mogę czekać. Kiedy odbiorę moje przesyłki? inna została dziś nadana i strach pomyśleć kiedy dojdzie. Mam wasz box pod nosem dlatego go wybieram ale wole przejść się po osiedlu na przyszłość do paczkomatu.
@Beti19001 W tej chwili mają miejsce opóźnienia w dostawach przesyłek spowodowane przez problemy po stronie naszego przewoźnika. Oddział pracuje nad zminimalizowaniem tych opóźnień. Przesyłki będą doręczone najszybciej jak to możliwe.
Przepraszamy!
To, że pracuje to chyba jakiś żart! Mieliśmy dziś umówiony podjazd, wedle informacji z wczoraj od waszego pracownika, a dziś nikt nie podjechać i nie było żadnego telefonu w tej sprawie. Mamy mnóstwo zaległych przesyłek i kilkudziesięciu niezadowolonych klientów.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę aby ktoś z pracowników Allegro wypowiedział się pilnie w dyskusji z klientem simonell aukcja: 14190405237
Sama przyjadę odebrać te przesyłki nawet dziś tylko proszę o informacje czy mam jechać do punktu UPS na Rybitwach. Mam tam karmę dla psa i potrzebuje przesyłkę odebrac dzis