Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałbym otrzymać numer UPS dla przesyłki Allegro One: ALE000021875620
@akcesoria-net-pl, podasz jeszcze numer zamówienia? 🙂
325e4b41-fc26-11ec-ba63-85d58f3af2a4
wg Waszego śledzenia jest w drodze od 7 lipca
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
przy okazji link do reklamacji poproszę
@akcesoria-net-pl Cześć. 🙂 Ta przesyłka jest w drodze z opóźnieniem. Jej numer UPS to 1Z83354F6836792467. Skontaktujemy się w tej sprawie z przewoźnikiem.
Reklamację możesz złożyć tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=21fb60a8-ea5d-4107-9bcd-d434280a3fad&subjectId=70485696-7...
Bardzo proszę o link dla przesyłki ALE000045593396. Paczkę wysłałem 1 grudnia i nic nie widać w systemie allegro i tu pytanie dlaczego my jako sprzedawcy nie mamy żadnego potwierdzenia że nadaliśmy paczkę ?
Jeszcze chciałbym zapytać gdzie mogę znaleźć w systemie tą etykietę z tego zamówienia?
25aa2310-70fc-11ed-a765-6162136b8224
Pozdrawiam Grzegorz
Przesyłka została odebrana wczoraj.
A na przyszłość możesz je śledzić na tej stronie: https://furgonetka.pl/zlokalizuj
Dziękuję za linka 🙂 zapewne się przyda.
Ale status Allegro .... pusto, nic nie ma, przesyłka do nadania 😞
Pozdrawiam i dziękuję.
Grzegorz
@FalaPlanty Dzień dobry. 🙂 Status i szczegóły drogi paczki są dostępne po kliknięciu szczegółów zamówienia. Informacja o nadaniu paczki pojawia się w momencie zeskanowania paczki przez kuriera. Dla przesyłki ALE000045593396 było to 01.12.2022 o godzinie 11:57
No właśnie o to chodzi że w szczegółach tego zamówienia brak jest tych statusów 😞 Zapewne kupujący też tych statusów nie widzi.
Taki problem pojawia się co jakiś czas (bez reguły) Dziś wysyłałem 2 przesyłki Allegro One i wszystko jest OK.
Martwiłem się bo mi kupujący (na innym koncie) po 2 tygodniach założył dyskusję że nie wysłałem paczki.
Dzięki użytkownikowi keichi mogę śledzić przesyłkę poprzez furgonetkę, bo UPS numerów allegro nie rozpoznaje 🙂
Pozdrawiam
Grzegorz
@FalaPlanty Grzegorzu, czy możemy Cię prosić o zrzut ekranu z widocznym oknem ze statusami? Zweryfikujemy tę sytuację. Statusy powinny wyświetlać się bez problemów.
Zrozumiałem gdzie tkwi błąd. Status zamówienia jest niewidoczny jeśli przełączamy się pomiędzy różnymi kontami.
Mój błąd, przepraszam.
Statusy zamówienia widoczne są dopiero po przelogowaniu, na właściwe konto allego z którego przyszło zamówienie. Codziennie się człowiek uczy 🙂
Pozdrawiam
Grzegorz
@FalaPlanty Bardzo dziękujemy za informację zwrotną 🙂
(niewazne juz)
Jest na etykiecie.
Może ma problem z etykietą, albo.🤔
@annas14-firma dzięki, wiem
ale etykieta jest z 5 lipca i już jej nie mam na dysku, a na allegro nie widzę